Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vadan vagy gyengéden élvezitek jobban a szexet? Lányok a ti barátotok szokott szex közben nyögni?

Vad/Gyenge: Én a gyengébbiket kedvelem , bár a vadat is ki akarom egyszer próbálni, de még kezdő vagyok a témában és még eléggé fáj a gyengéd szeretkezés is :)
Nyögés: Hát az én párom, csak akkor nyög meg sóhajtozik nagyokat, ha elélvez :D amúgy csöndben van, szerintem azért mert nagyon koncentrál :D
Ötlet/Tipp: szerintem a karmolászást bírják a pasik, csináltass műkörmöt vagy valamit. Netán vegyél egy bilincset, vagy ha még vadabb kell akkor ostor :D , vagy olyan elfenekelős valami :DD sok sikert :D ( jah, meg egy csini latex ruha csodát tesz ;) )

Vadan nagyon jó de gyengéden meg érzéki :)
Szóval mind kettőt szeretem

mikor milyen hangulatban vagyok!
de nekem inkább a vad jön be:)
de van,hogy felváltva csináljuk:D

vad vagy gyenged? mind2, ebben a sorrendben! :) amugy hangulattol fugg bar a baratom picit tul nyugis, pedig neha kell egy olbekaplak, berohanok veled a haloba es most rogton meg.... akcio is. :)
nem nyog, azt inkabb en szoktam, de en se nagyon sokat vagy hangosan, csak amennyi jon magatol. na meg amennyi belefer a falak szigetelo kepessegebe mert sokszor meg van vki a hazban. o max szusszan egyet egyet.
en pl imadom ha eroteljesebben beleturnak a hajamba vagy finoman harapdaljak a nyakamat kozben. a bilincs is nagyon jo otlet. vagy ha alltok szorisd hozza a szekrenyhez/falhoz. vagy lokd le az agyra es tartsd ott 1 picit a labaddal.
Nekem sem szokott nyögni a pasim.
a VAD-at szeretem de néha olyan jó egy kis gyengédség
nem igaz??

Én a vad szexet szeretem a legjobban, de ritkán a gyenge is jó, de abból is vadulás szokott lenni nálunk:)
A Párom mindig "nyög", bár azt nem nyögésnek hívnám, hanem élvezkedésnek/hangoskodásnak, és nem csak akkor hangoskodik amikor élvez hanem az együttlét alatt is. Iszonyatosan izgató. Ugyanúgy jön belőle a hangoskodás mint belőlem:)
A vékony falakra annyit mondanék, hogy kapcsolj be valami zenét vagy rádiót jó hangosra, bár mi azt is túl tudjuk hangoskodni:D
A vadulásra a műköröm tényleg jó. Végig húzod az oldalát, belemarsz a seggébe:) persze azért ne úgy h. nagyon fájjon neki hanem jó érzés legyen. Jah és az enyhe ütögetésről válts egy picit durvábbra, hogy ott maradjon a fenekeden a pasidnak a keze nyoma;) Én az élvezetek hajszolásához, még azt nagyon szeretem hogy kutyapóz, és közben popsiba ujjaz. Valami nagyon jóó érzés, de sajnos sokan undorodnak ettől, pedig ha tudnák. Jó ez olyan dolog hogy akik a párom előtt "próbálkoztak" olyan dúrván bénák voltak....utáltam ha a közelébe mennek, ellenkeztem mindig. De a Párom megszerettette velem. 22/N
Ahogy hozza a szituáció!
Volt már részem hiper vadban egyből tövig ami még nekem is fájt egy kicsit(hapsi vagyok)és még is jó volt és neki is.
Volt olyan mint a hurrikán egyszerűen csak történtek a dolgok mint ha nem is én irányítanám.
Volt annyira érzéki hogy még most is libabőrös vagyok ha rágondolok.
Volt nagyon gyors ( vonaton) ami csak 2 perc volt de remegett a lábam és talán egy egész estéssel is felért.
Szerintem nem lehet általánosítani , hiszen a partnertől és a szituációtól is függ. Ahogy olyat sem mond egy normális hapsi hogy a szőke vagy a barna esetleg a vörös aki....Mert nem lehet tudni hogy ki ér utol.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!