Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb vagyok a fiu páromnál és őt ez zavarja mit csináljak?
Folyton mondja hogy ő nem tudja még mi hogy megy mert még szűz és nem tudja mit csináljon! És kicsit engem ez zavar mert jobban szeretem ha a pasi irányít! Főleg hogy kicsit szexmániás vagyok és páran azt mondták hogy egy tapasztalt fiuval kezdjek (férre ne ércsétek idősebb nállam a mostani barátom) csak kicsit későn érő tipus!
Mit tegyek?

Reménykedj, hogy gyorsan tanul! :D :D :D
Ha két "tapasztalt" ember jön össze, és nem egy alkalmas szexről van szó, akkor is meg kell ismerniük egymás intim dolgait, össze kell szokniuk. Nincs ezen mit ragozni. Akarjátok egymást? Csináljátok! Ha belejön, majd átveszi az irányítást, főleg, ha tudatod vele, hogy ezt szeretnéd.
A "páran azt mondták"-ék meg mióta mondják meg, hogy mit hogyan tegyél a sajt életeddel? Nehogymá'! Még viccnek is rossz...
add át a tapasztalataidat!
egyszerűen vágd az ágyra, lovagold meg, ha kell erőszakkal, utána úgyis hálásabb lesz neked mint bárki másnak egész életében.
az első egy-két alkalom után úgyis átveszi az irányítást, és akkor majd alig bírod leszedni magadról :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!