Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tapasztaltabb vagyok a fiu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltabb vagyok a fiu páromnál és őt ez zavarja mit csináljak?

Figyelt kérdés

Folyton mondja hogy ő nem tudja még mi hogy megy mert még szűz és nem tudja mit csináljon! És kicsit engem ez zavar mert jobban szeretem ha a pasi irányít! Főleg hogy kicsit szexmániás vagyok és páran azt mondták hogy egy tapasztalt fiuval kezdjek (férre ne ércsétek idősebb nállam a mostani barátom) csak kicsit későn érő tipus!

Mit tegyek?

2009. aug. 6. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtasd meg, ha eljön az ideje vedd el a szüzességét, utána sexeljetek jó sokat. Ő is megtapasztalja és tapasztalata birtokában kiélheted vele magad:)
2009. aug. 6. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak szexre vágysz, akkor keress másik pasit. Ha igazi kapcsolatot szeretnél, akkor ne legyél türelmetlen, mond meg a barátodnak, hogy majd te mindent elmagyarázol, megmutatsz. Ha belejön a dolog ízébe, akkor már irányíthat ő is.
2009. aug. 6. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
14:31 Ha szereted mondd meg neki, és hogy szeretnél vele szexuális életet élni. Pár alkalom bénáskodást túl lehet élni. Utána belejön majd a dolgokba.
2009. aug. 6. 14:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom!De furcsa lesz nekem elmagyarázni a dolgokat!Mivel szeretem ezért csinálom végig :)
2009. aug. 6. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
14:35 Igaz nem voltam szűz de a jelenlegi barátnőm tapasztaltabb volt mikor összejöttünk, ma már átvettem az irányítást és nagyon élvezi a dolgokat.
2009. aug. 6. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, ne magyarázz semmit, fektesd hanyatt húzz egy gumit a farkára és jól lovagold meg:)
2009. aug. 6. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Reménykedj, hogy gyorsan tanul! :D :D :D

Ha két "tapasztalt" ember jön össze, és nem egy alkalmas szexről van szó, akkor is meg kell ismerniük egymás intim dolgait, össze kell szokniuk. Nincs ezen mit ragozni. Akarjátok egymást? Csináljátok! Ha belejön, majd átveszi az irányítást, főleg, ha tudatod vele, hogy ezt szeretnéd.

A "páran azt mondták"-ék meg mióta mondják meg, hogy mit hogyan tegyél a sajt életeddel? Nehogymá'! Még viccnek is rossz...

2009. aug. 6. 14:55
 8/8 anonim válasza:
100%

add át a tapasztalataidat!

egyszerűen vágd az ágyra, lovagold meg, ha kell erőszakkal, utána úgyis hálásabb lesz neked mint bárki másnak egész életében.

az első egy-két alkalom után úgyis átveszi az irányítást, és akkor majd alig bírod leszedni magadról :)

2009. aug. 6. 14:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!