Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felmész egy férfihoz többször is és semmi jelét nem adja a szexnek, hogy akar valamit akkor mit gondolhat az ember?

Hát szerintem akkor én adnék neki olyan jelet hogy szexelni akarok vele!
De ha arra se reagál akkor egyszerüen nem akar veled:/

Türelmes / félénk / nem akarja Veled.
A lehetőségek számosak. Ezért kell KOMMUNIKÁLNI egymással. NEM ITT. OTT. Megkérdezhetnéd TŐLE. A helyett, hogy itt minket vegzálsz, hogy tippelgessünk... Honnan tudjam én, mit gondol / érez az illető? Ha van valaki a világon, aki tudja, az Ő maga. Megkérdezni is Tőle kell.
nyíltan mond meg neki, hogy mit szeretnél.
azok a "jelek" amikről a nők úgy gondolják, hogy teljesen egyértelműen jelzik a szándékait, a férfiak számára nemhogy nehezen értelmezhetőek, de gyakran észrevehetetlenek.
nekünk, hímnemű lényeknek, az ilyen jelek észrevétele, értelmezése nem az erősségünk (elismerésem a kivételnek), jobban működik nálunk az egyenes beszéd.
valószínűleg nem tudja, vagy nem biztos abban amit te szeretnél.
ő maga sem hozza fel a dolgot, mert nem akar elijeszteni magától (arra gondolva, hogy mi van, ha félreértette a jeleket).
ha ezek után sem akarja, akkor:
1) nem jössz be neki (bár sokan még így is lefeküdnének egy nővel)
2) van az életében valami gond, vagy megoldásra váró probléma ami minden gondolatát leköti, és így nem tud a szex-el foglalkozni
3) meleg
4) önbizalom hiányos. aggódik az ágyban nyújtott teljesítménye, mérete, külseje miatt
5) valaki mást szeret. lehet, hogy van már egy kialakulóban lévő kapcsolata valaki mással

Kedves, és nem akar egyből megfektetni.
Kevés az önbizalma (mint nekem :P), és fél, hogy te nem akarod, vagy attól, hogy nem tetszik majd neked.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!