Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Massal is igy van? Mas nokkel is?! Hogy huvelyi orgazmusom eggyetlen egyszer volt. Csikloi meg szinte minden alkalommal.
Figyelt kérdés
Na szoval a kerdesem az lenne,hogy amikor szeretkezunk a parommal eggyes poziciokba erzem azt a pisiles ingert,vagyis kozeledik az orgazmus..ugye?
na en ellazultam,minden..izgatott a parom eleget..persze mindig szeretkezes elott megyek a wcre..es nem tudtam elmenni,csak eggyetlen egyszer..
de ha nem megyek el,es aktus utan megyek a wcre,megtorlom magam,valamilyen feher valadek jon ki belolem..ez az orgazmus jele?vagy micsoda..?!mar teljesen ossze vagyok zavarodva..hisz itt annyi fele hulye kerdeseket raknak fel..es osszezavarodtam
tanacsokat szeretnek kerni :)
2009. aug. 6. 14:21
1/7 anonim 

válasza:

nahat.orulj neki hogy van csikloi orgazmusod is.nekem egyiksem hiaba egy csomoszor voltam mar a parommal,vagy probaltam magamba.hat ha tanultal biologiat,akkor kene azert azt tudd hogy az a noknel a ,,feher folyas,, .ez altalaban minden nonek van,foleg mensi utan.nade:izgatas soran inkabb a felizgulastol van,szoval szerintem egy ido utan jonne az orgazmus.
2/7 anonim 

válasza:

hát én olyan vagyok h hüvelyben elmegyek..mindig..de csiklóorgazmussal nemnagyon:S
3/7 anonim 

válasza:

velem meg az van, h sose magyalok h ez most hüvelyi volt vag csiklói.. lehet h ez a titka annak h sose kesergek ? OO :) ennyire túlreagálni dolgokat... hülyeség ^^ a magad f*szsága miatt vagy összezavarodva, gratulálok
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem nem hülyeség,hogy agyal rajta. Ugyanis nekem sem volt soha hüvelyi orgazmusom,pedig 10 éve élek szexuális életet és imádom a szexet. A jelenlegi párommal hiába jó,hiába van a csiklómon orgazmusom,és hiába mondom neki,hogy ez engem tökéletesen kielégit, sőt, utána még jobban kivánom a szexet, ő szeretne mindent elkövetni,hogy hüvelyi orgazmusom is legyen, mert ő is akkor érezné magát igazán jól. A férfi számára az orgazmus jelenti a teljes kielégülést és felmerülhet benne, hogy vmit nem jól csinál , ha a nőnél nem éri el a hüvelyi orgazmust.
5/7 anonim 

válasza:

annyi mindenért lehetnénk elégedetlenek :) h nem vunk modell alkatúak, meg stb... holott lehet h a barátunknak az tetszik.. úristen, nem tudom neki megadni, az élete egy kupac sz*r lesz!! vagy ő nem a szőke herceg fehér lovon amit más szeretne, halott a kapcsolat !
6/7 anonim 

válasza:

A "csiklói" orgazmusod van, s utána közvetlenül a hüvelyedhez-be-,nyúlsz (mondjuk a kiváncsiság kedvéért :-) ),érezni fogod a hüvelyi izom összehúzódásokat,ez pár perc múlva egyre ritkul. Ha a párod eddig kibirja, hogy nem is hatolt beléd, ezután még nagyobb örömben lesz része,ha megteszi, s jöhet számodra is a 2. kör egy aktuson belül :-)
7/7 anonim 

válasza:

Én 2 éve vagyok együtt a barátommal, rendszeres szexuális életet élünk! De egyszer nem volt hüvelyi orgazmusom! Csak csiklói! Ugyhogy ha azt nézzük te szerencsésebb vagy mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!