Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy 17 éves lány bemegy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 17 éves lány bemegy egy szexshopba, nem szolgálják ki? Gondolom 18as határ van ittis:S Ugye?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 13:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

HA meg akarod bilincselnia a hapsida, hazsnálj inkább kábelkötelgelőt, amit a kommandósok is.

Egyszerű használat, nem tud annyit mocorogni sem, nem csörög, és nem kell félni, hogy elveszted a kulcsot.

Ja és ha megtlaálja valaki a szobádban és felteszi a kérédst: MINEK EZ NEKED?:O

egyszerű kimagyarázni is: KÁBELTKÖTEGELNI!:D

[link]

Van több méretben:)

2009. aug. 6. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:

14:27-as hozzászóló, a kábelkötegelős. Hát ez naggyon jó volt :DDDD

Egyébként, én a barátnőmmel kipróbáltuk, hogy a kezeimet lekötötte, de nem használtunk kábelkötegelőt, és bilincset, mert nem is engedtem volna. Nem akarok fájdalmat érezni sehol szex közben.

Mi lepedőt használtunk. Barátnőm szüleinek volt egy rossz lepedőjük, elhasznált, és elkérte barátnőm anyukájától. Kérdezte, hogy mire kell, de barátnőm, csak annyot mondott, hogy: "öööö, hát szétszaggatnám, és portőrlőnek jó lesz" :)

Szóval mi ilyen szétszaggatott lepedővel csináltuk, barátnőm azzal kötötte ki a két csuklómat.

2009. aug. 6. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha bilincset akarsz, akkor teljesen megfelel a köntös akármilye is.. (:
2009. aug. 6. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:
abban biztos vagyok hogy rush-ra egy módosabb szexshopban betartják a korhatárt, ezenkívül a szex 14 éves kortól legális dolog, KÉTLEM hogy lenne a segédeszközökre/bilincsre korhatár. Amúgy bilincset Army Shop-ban illetve katonai boltokban is vehetsz, semi külömbség a kettő között, ugyanúgy van rajt pamut, de 7-8 ezer között mozog az ára
2009. aug. 6. 22:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Biztosan kiszolgálnak.

A nővérem egy ilyen üzletben dolgozik,és gyakran járok be hozzá,és mialatt ott vagyok,jönnek be fiatalok;egyiktől sem kérdezi meg a korát a tesóm,pedig valakitől érdemes lenne. :)

2010. okt. 12. 11:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!