Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Befolyhat a hüvelyembe zuhanyz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Befolyhat a hüvelyembe zuhanyzás közbe a sperma, ha a mellemre ment?

Figyelt kérdés
2008. máj. 19. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Azért a gravitáció a spermára is hat. Ha zuhanyzol, állsz, a melled magasabban van, a sperma lefelé folyik, úgyhogy nem fog befordulni a vaginádnál, hogy aztán felússzon a petefészkedig. Szóval hívd segítségül a logikát és a válasz nem.
2008. máj. 19. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Hát szerintem nem. Hisz .. az onnan.. oda be.. ahhoz fel is kéne jutnia :) Ha nem került be a barátod ujja, esetleg a pénisze, akkor nem.
2008. máj. 19. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Hányszor fogod feltenni ugyanazt a kérdést?
2008. máj. 19. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
57%

ha amikor a nemi szerved környékére ért, gyorsan kézre állsz és ugrálsz.

de vigyázz, mert könnyű így megcsúszni a kádban

2008. máj. 19. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Ha fekve voltál, és lefolyt a pinádig, majd gyorsan fejreálltál, hogy befolyjon, akkor igen, különben nyilván nem.
2008. máj. 19. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert tán spermával zuhanyoztál? XD Következtessünk a kérdésből. Max 14 éves. Afölött ekkora baromságot nem kérdeznek.
2008. máj. 19. 22:29
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
Én nem értem az ilyen kérdéseket... Vannak olyan 12-14 évesek akik már ezerrel nyomják a szexet, minden héten más pasival, és vannak az ilyen buta libák, meg persze fiúk is vannak, akik képesek ilyeneket kérdezni. Basszus, általános iskolába biológia órán még én is tanultam hogy hogy lehetek terhes. Akkor meg minek ilyenk kérdéseket feltenni??? Ennyire buták és ostobák a fiatalok???
2008. máj. 20. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Azért szerintem nem kellene ennyire leosztani a másikat. Remélem mindenkinek szerepelt az általános iskolai biológia tankönyvében az apróbetűs részben, hogy: "Vigyázat! Nem eshetsz teherbe, ha ruhán keresztül csináljátok, valamint ekkor és ekkor... Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy lehet, hogy maga a kérdező is tudná a választ, csak fél, meg van ijedve, és ugye zaklatott idegi állapotban nem tud egészen tisztán gondolkodni az ember. Nem azért jön ide kérdezni, hogy mindenféle hülyeségekkel tömjék a fejét, hogy álljon fejre stb. Az ilyen válaszadók szerintme inkább maradjanak a fenekükön, tartsák magukban a véleményüket, és tanuljanak meg intelligensen viselkedni. Továbbá, lehet, hogy a kérdező fiatal, de az is lehet, hogy csak tapasztalatlan, mert nem volt még ilyen élménye. Ettől még nem kell azonnal a korára asszociálni, mert a kettő nem függ össze.
2008. máj. 20. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Pacsi az utolsó válaszadónak

Igaza van.

Amúgy meg ha szerencsétlen kérdezőnek 2 hete késik, akkor minden hülyeség eszébe juthat, erre nem gondoltok?

Szerintem a bunkó válaszadók legtöbb része felelőtlen pasi, aki nem érzi át, milyen érzés, és mennyivel többet veszíthet egy csaj egy apró hibánál.

2008. máj. 20. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
simán
2008. máj. 21. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!