Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem szereti a pasim ha megcsók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szereti a pasim ha megcsókolom. Mi lehet ennek az oka? Nagyon bánt.

Figyelt kérdés
csak rendes puszit hajlandó adni.nem azt mondom h ennek nem örülök de én szeretem a nyelveset.attól tudok igazán beindulni meg nem tudom azt szeretem de belőle úgy kell mindig kierőszakolni.de nem csak ezt a nyelveset hanem csak a sima szájra puszit is.engem nagyon bánt.de tudom h szeret és nem csalna meg.1*űen ilyen a természete?nem tudom mi lehet a baj.talán szülei válása is közre játszik.segítseket!
2008. máj. 19. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ellenőrizd le magad. A fogaid rendben? Szájszag? Esetleg te dohányzol, ő meg nem? Ha minden oké, akkor egyszerűen ilyen. De legjobb lenne megkérdezni, mi az oka.
2008. máj. 19. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ha csak mostanában nincs kedve a csókhoz, akkor nem lehet akkora baj!

Az én barátomnak is van néha olyanja, hogy más sokkal jobban izgatja, mint per pillanat a "szex". Ugyan nem tudom ez mennyire normális, de ha otthoni gond van, akkor is kihathat szerintem. Én csak beleképzelem magam a helyébe. Ha az én szüleim válnának, lehet, h nekem is KICSIT megváltozna az életem, szal vhol érthető, de szerintem segíts neki , h minél hamarabb elfogadja, meg minden, tereld a figyelmét, és nyugtasd meg, hogy így valószínüleg a szüleinek is jobb.. Csak nyugodjon meg, és utána már el tudja magát engedni, és csak rád koncentrálni :)

2008. máj. 19. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:

a számat mindennap rendesen ápolom:P

próbálok neki segíteni,most leszünk 8 hónaposak aztán csinálok neki meglepit csinálok neki kaját meg ilyenek.felszeretném vidítani.remélem örülni fog.:)

2008. máj. 20. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
bocsi de én kivágnám a helyedbe .8 honaposan már undorodik tőled?gáz
2008. máj. 21. 08:57
 5/6 anonim válasza:

"tuti megcsal" Hát azért ezt nem hinném:D

De lehet egyszerűen csak nem akar veled csókolózni csak baszni. Ennyi. :D

2008. máj. 25. 21:09
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm második válaszoló h te normálisan válaszoltál a kérdésemre:)a többieket hagyjuk...!biztos h nem csal meg ezt 1000%-ig tudom!!ennyi 1*űen vki nem szereti a nyalakodást de már kezdem elfogadni:)
2008. máj. 26. 14:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!