Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor 1 csajjal komolyabbra fordulna a dolog, akkor elmegy a kedvem az egésztől. Mitől van ez? Nem vagyok meleg!
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 11:17
1/4 anonim 

válasza:

Sokszor van úgy, hogy a flörtölgetés, esetleg kezdeti randik érdekesebbnek tűnnek, mint komolyan összetartozni valakivel. Szerintem ehhez is meg kell érnie az embernek. Az eleje az amolyan játék, felelősség nélkül. Becserkészni valakit, a legjobbat mutatni magunkból izgalmas dolog, de a kötöttségeket nem mindenki bírja jól. Aztán legtöbbünknek eljön az ideje, amikor már jön az a bizonyos jó lenne valakihez tartozni érzés, bár vannak kivételek ez alól is. Aztán olyan is van, aki egy idő után megint visszavágyik a felhőtlen szabadsághoz. Nem könnyű dolog az alkalmazkodás. Kíváncsi lennék, hogy hány éves lehetsz...
2/4 A kérdező kommentje:
Én a kérdő vagyok...
Szóval azt mondod hogy elfog múlni? 16 éves vagyok, 1 hete...
2009. aug. 6. 20:50
3/4 anonim 

válasza:

Többnyire igen, elmúlik! Nagyon fiatal vagy még, mivel amúgy is az fekszik jobban neked, szerezz sok barátot, és légy mindenkivel önmagad! Nem kell eljátszanod, hogy de, mégis kell neked az a bizonyos elmélyült kapcsolat is, ha nem. Ami fontos: ne verj át senkit, még, ha ez olyankor úgy tűnik is, hogy fájdalmat okoz, még mindig akkor a legkevesebb, ha az elején tudatod, amikor jelentkezik az érzés nálad. Egyszer csak azt fogod észre venni, hogy no lám, itt egy lány, akivel még így is jól érzed magad...
Ez a világon az egyik legszuperebb dolog, kívánom, hogy hamarosan éld át Te is! Addig pedig ismerkedj, bulizz és érezd ebben is jól magad!
4/4 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen!
2009. aug. 7. 18:11
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!