Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análisan is lehet orgazmus?
Figyelt kérdés
vmi seggorgazmus v mi a neve?!xD
Am kell használni gumit?
Köccike!:)
2008. máj. 19. 19:35
1/15 anonim válasza:
Állítólag az még jobb mint a normál orgazmus. Még nem próbáltam, és nem is tervezem. Szép kis aranyeret tud okozni. :S Am gumit mindenképpen kell használni, mert ott sokkal nagyobb a fertőzés veszélye.
2/15 A kérdező kommentje:
Tényleg???:O
Hát a párom szeretne inkább,mint én...:)
2008. máj. 19. 20:02
3/15 A kérdező kommentje:
Am hány %-a h aranyeret okoz??
2008. máj. 19. 20:03
4/15 anonim válasza:
nem az első alkalomnál
ha rendszeres a dolog akkor lehet aranyeret kapni. meg persze a barátod péniszétől is függ. ha jó nagy akor elég fájdalmas, ha tövig nyomja
5/15 anonim válasza:
Párommal 2 év alatt 17szer análoztunk, ebből neki 9szer nagyon jó volt, 2szer igazi orgazmusa is volt. Elmondása szerint erősebb, mint a G - pontos. Én csak 1szer engedtem oda az ondómat, kíváncsiságból. Gumit nem használunk, mert ő is 100% egészséges, és mi több éve csak egymással szexelünk. Ja, az anus teljesen öntisztító, a "barna" után 2 órával már teljesen tiszta, alkalmas a szexre. Persze előtte egy újabb alapos tisztálkodás, egy orális orgazmus az ellazulás érdekében, valamint sikosító bőségesen.
6/15 anonim válasza:
Kiegészítem előző írásomat : "aranyér" a megfázásoktól és a megerőltetésektől alakul ki ( lásd: nők szülés után ), vagy a TÚL SOK "análszextől". Utána IS alapos tisztálkodás, főleg a fiú részéről !!!
7/15 anonim válasza:
Barátommal már nem egyszer análoztunk. Az aranyér nem 5alkalom után alakul ki. Ha minden nap igy szexelnétek akor egy idő után biztos jönnének a gondok. Próbáljátok ki bátran. A sikosító vagy óvszer nem kötelező, de ajánlott. Ha használtok sikosítót könnyebb és élvezetesebb lesz mind kettőtöknek.
8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen köszönöm a válaszokat!:) Tán majd kiprobálom vele, ő se probálta még:)
Am utána v közbe nem lehet olyan érzésed h nagy wc-re kell menned?:D:D
2008. máj. 20. 13:24
9/15 anonim válasza:
A csajnak először nem lesz egy népünnepély, erre készülj fel, a pasiknak tök jó!!Olyan mintha kakilni kellene, de ne dőljetek be neki! Jó szórakozást!!
10/15 A kérdező kommentje:
Köszike:)
És nem lesz barnás majd az ovszerXD???(ha használunk)
2008. máj. 20. 20:18
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!