Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiú vagyok és lenyeltem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú vagyok és lenyeltem a barátom spermáját. Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 01:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%
HÜLYE B*ZI!!!:S:S
2009. aug. 6. 09:50
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Ha annyira nem értesz a témához, hogy azt sem tudod, hogy lehet-e bajod vagy sem, akkor minek csinálod? Én ha félnék, hogy bajom lesz tőle, akkor tuti nem nyelném le.

Sosem értettem meg, hogy minek kezdenek szexelni azok, akik teljesen felvilágosulatlanok a témában.

Amúgy meg semmi bajod nem lehet, ha nincs betegsége, de ezt már mondták páran.

2009. aug. 6. 10:07
 13/26 anonim ***** válasza:
58%
Terhes leszel
2009. aug. 6. 10:18
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
én nem vagyok meleg, és amikor a nők nyelik le?! Az ok igaz?
2009. aug. 6. 11:27
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
A fertőzés veszélye nőknél is ugyanúgy fennáll, orálisan is el lehet kapni különböző nemibetegségeket.
2009. aug. 6. 11:40
 16/26 anonim ***** válasza:
52%

Lehet belőle bajod:

Ha nagyon híresztelgeted, hogy buznyák vagy, valaki jól beveri a képedet

2009. aug. 6. 12:29
 17/26 anonim válasza:
46%
90%ra biztos h lehet belőle baj..:S nem akarlak elszomorítani,de a fiúknál ez a legnagyobb esély arra h teherbe essenek..:S sajnálom! szerintem az lesz a legjobb ha veszel egy terhességi tesztet!! És ezt nem hülyeségből mondom...az ilyen sperma lenyelős szitu nagyon veszélyes..és sztem nem bírnád kihordani a gyereket..ilyen korban ez még nagyon nehéz!Én még az abortuszt ish javasolnám ha mégis úgylesz h jön a baba...:( Sok sikert azért a továbbiakban!! És nyeldesd csak tovább a spermákat!!!:D;) :P mindenjót!=)
2009. aug. 6. 14:50
 18/26 anonim ***** válasza:
8%
Lehet ,hogy én vagyok maradi ,de én nem tudom megérteni azokat az embereket akik a saját neméhez vonzódik...Mi abba a jó ,hogy egy fiú megb.. egy fiút? vagy egy lány tesz hasonlót egy másik lánnyal?Nincs velük semmi bajom,csak ezt szerintem sose fogom megérteni?(De lehet ,hogy nem is baj)
2009. aug. 6. 16:22
 19/26 anonim ***** válasza:
30%
megdöglesz, megdöglesz és pokolra justz! :D
2009. aug. 6. 16:35
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális és az egyéb válaszokat is. Az egyéb válaszokon legalább jót röhögtem. Aki írta, hogy nem érti meg a melegeket, olvassa el, hogy egyik kommentelő mit írt az előző oldalra. Meg egyébként sem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed róluk. Viszont azt én is kérdezhetném, hogy ha ennyire gyűlöli őket valaki, az miért lép bele a témába, miért jó neki elképzelni a helyzetet és fujjogni utána? Ha undorodik tőle, akkor kerülje el messziről a témát, jobb lesz neki is.
2009. aug. 6. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!