Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok és lenyeltem a barátom spermáját. Lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 01:34
12/26 anonim 

válasza:

Ha annyira nem értesz a témához, hogy azt sem tudod, hogy lehet-e bajod vagy sem, akkor minek csinálod? Én ha félnék, hogy bajom lesz tőle, akkor tuti nem nyelném le.
Sosem értettem meg, hogy minek kezdenek szexelni azok, akik teljesen felvilágosulatlanok a témában.
Amúgy meg semmi bajod nem lehet, ha nincs betegsége, de ezt már mondták páran.
14/26 anonim 

válasza:

én nem vagyok meleg, és amikor a nők nyelik le?! Az ok igaz?
15/26 anonim 

válasza:

A fertőzés veszélye nőknél is ugyanúgy fennáll, orálisan is el lehet kapni különböző nemibetegségeket.
16/26 anonim 

válasza:

Lehet belőle bajod:
Ha nagyon híresztelgeted, hogy buznyák vagy, valaki jól beveri a képedet
17/26 anonim válasza:
90%ra biztos h lehet belőle baj..:S nem akarlak elszomorítani,de a fiúknál ez a legnagyobb esély arra h teherbe essenek..:S sajnálom! szerintem az lesz a legjobb ha veszel egy terhességi tesztet!! És ezt nem hülyeségből mondom...az ilyen sperma lenyelős szitu nagyon veszélyes..és sztem nem bírnád kihordani a gyereket..ilyen korban ez még nagyon nehéz!Én még az abortuszt ish javasolnám ha mégis úgylesz h jön a baba...:( Sok sikert azért a továbbiakban!! És nyeldesd csak tovább a spermákat!!!:D;) :P mindenjót!=)
18/26 anonim 

válasza:

Lehet ,hogy én vagyok maradi ,de én nem tudom megérteni azokat az embereket akik a saját neméhez vonzódik...Mi abba a jó ,hogy egy fiú megb.. egy fiút? vagy egy lány tesz hasonlót egy másik lánnyal?Nincs velük semmi bajom,csak ezt szerintem sose fogom megérteni?(De lehet ,hogy nem is baj)
19/26 anonim 

válasza:

megdöglesz, megdöglesz és pokolra justz! :D
20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális és az egyéb válaszokat is. Az egyéb válaszokon legalább jót röhögtem. Aki írta, hogy nem érti meg a melegeket, olvassa el, hogy egyik kommentelő mit írt az előző oldalra. Meg egyébként sem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed róluk. Viszont azt én is kérdezhetném, hogy ha ennyire gyűlöli őket valaki, az miért lép bele a témába, miért jó neki elképzelni a helyzetet és fujjogni utána? Ha undorodik tőle, akkor kerülje el messziről a témát, jobb lesz neki is.
2009. aug. 6. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!