Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy küzdjem le ezt a szégyenl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdjem le ezt a szégyenlősséget?

Figyelt kérdés
a barátommal ugyan már lefeküdtem de szégyenlős vok ami a fenekemet illeti -.- nem vmi formás :S meg mondta ő is h még alig látta igy bugyi nélkül és h majd megnézi csak én szégyenlős vok meg még allergiás vok amitől kiütéses is és a karom is sztem meglátná elundorodna tőle -.-" sztetek? :S
2009. aug. 6. 00:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb úgyis látni fogja, nem?
2009. aug. 6. 00:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha szeret akkor biztos nem mert ha igazán szerelmes beléd akkor úgy elfogad téged ahogy vagy :)

És ami azt illeti egy idő után le omlik az a gát amit úgy érzed hogy szégyelned kell! Pedig hidd el nem kell mert már úgy is látta és nem futott el és szerintem ha már látta akkor biztosan elfogadott úgy ahogy vagy!

Ne agodj minden rendben lesz :)

2009. aug. 6. 00:29
 3/3 anonim ***** válasza:

nyugi, ha szeret ennyi nem fogja eltántorítani. Én világéletemben szégyenlős voltam , még anyukám előtt is amikor ruhátpróbáltam, mert mindig testesebb voltam másoknál, és ez zavart ( zavar még mostis, bár mostmár azért eléggé átalakultam így kb 5-6 kg feleslegem van csak) szóval énis féltem a szeretkezés ezen részétől ,hogy úh le kell vetkőzni ilyesmi. De eleinte pólóban voltam , aztán szép lassan én magam vetkőzöm le tök mesztelenre, mert tudom,hogy ígyis szeret,hogy van egy kis úszógumim. Ami a feneket illeti, adottságomból adódóan full lapos fenekem van, semmi forma,nemis nagy, hanem tök pici meg minden amit el tudsz képzelni, de amint egy tangában lehajolok előtte, már vége is van a páromnak és azonnal beindul :D úgyhogy nem kell aggódni , aki nem ilyen miss tökéletes pasi az nem azt fogja nézni,hogy neked mennyire tökéletes a popsid :)

sok sikert.

Puszi

2009. aug. 6. 09:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!