Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális hogy miután elmegyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy miután elmegyek zúg a fülem? L/18

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 00:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, nekem is szokott zúgni, sípolni, de ez tudom, hogy ezért van, mert ugye a vér először ugye "oda" áramlik hogy felálljon, aztán onnan ki a végén, és ez valahogy befolyásolja a vérnyomást vagy mi:) Közgazász vagyok, lehet egy biológus okosabban el tudná mondani, de csak annyit akarok kihozni ebből, hogy szerintem ez normális, ha a nők is hasonlóan működnek mint a férfiak;P
2009. aug. 6. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális,csak nem általános dolog a nőknél.

A szexközben ugye fel vagy izgulva,tehát emelkedett a vérnyomásod.

Miután elélvezel,a szervezeted elkezd "megnyugodni",csökkenni fog a vérnyomásod.A hirtelen vérnyomáscsökkenés egyik tünete lehet a kis fülzúgás,ami csak rövid ideig tart.

Szóval nem kell aggódnod,nincs semmi problémád!

Csak túl gyors a szex utáni vérnyomáscsökkenésed aminek a "tünete" a fülzúgás.De ez nem probléma.

Egyébként feltétlenül fontosnak tartom megemlíteni hogy ha velem mennél el,akkor nem csak a füled zúgna:D

19/F

2009. aug. 6. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy úgy visítassz, hogy attól zúg :D
2009. aug. 6. 01:29
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem szeretek rosszat irni, de a vérnyomásodra rá kellene mérni rendszeresen. Ha magas ne ijjedj meg, de akkor irass fel rá valamit dokival. Szerintem a fül zúgás arra utal, nyilván a sextől feljebb megy a vérnyomás is.
2009. aug. 6. 09:46
 5/6 A kérdező kommentje:
normális a vérnyomásom, voltak már gondjaim vele. ájulgatások meg ilyesmik. de azt mondták normális minden.
2009. aug. 6. 10:58
 6/6 anonim válasza:
igen. és létezik orgazmus utáni süketség is. az nem tart sokáig, pár óra de előfordulhat.velem mondjuk még nem esett meg. de gondolom ez is olyan lehet.
2009. aug. 6. 15:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!