Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit gondoltok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondoltok az egy éjszakás kalandokról?

Figyelt kérdés
Nem zavar hogy a fiú utána elhíreszteli hogy megvoltál neki? Ezek után valaki komolyan vesz titeket? NEM BUNKÓSÁGBÓL KÉRDEZEM csak tényleg sose tudtam megérteni. Én ez a 2 ok miatt nem mennék bele egybe se. Ti hogy vagytok vele?
2009. aug. 5. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Én azt gondolom az egyéjszakás kalandokról, hogy meghagyom őket a qrváknak.:)
2009. aug. 5. 22:34
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Komoly gondolkodású, felnőtt partner nem híresztel semmit. Mint ahogyan én sem híresztelném el, mivel az egyéjszakás kaland is két emberre tartozik. Ha mindkét fél tisztában van azzal, hogy csak egy éjszakáról szól és nem remél bele komolyabb dolgot, akkor egy ilyen szenvedélyes éjszaka lehet többet adhat, mint egy ellaposodott, megszokásból működő kapcsolat.
2009. aug. 5. 22:36
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
ezért kell olyannal csinálni akivel nem állsz egyáltalán kapcsolatban akkor egyszer láttad és viszlát. helyi kocsmában falusi dizsiben egyéb közvetlen környezetben stb nem célszerű ilyesmire vadászni, a fent említett okok miatt.
2009. aug. 5. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Nekem egyszer volt egy "egyéjszakás" kalandom. Illetve annak indult és azóta is együtt vagyunk =) Már lassan 1 éve. nem bántam meg, mivel már akkor is szerettem az illetőt. Persze nem mindig happy end a vége, de egyszer az életben belefér =) Persze csak ha már elég érett vagy hozzá.
2009. aug. 5. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Szóval ha jól értem, te azért nem mennél bele 1 éjszakás kalandba mert a fiú elhíresztelheti, hogy megvoltál neki meg utána nem vesznek komolyan?

Én magam miatt nem tenném meg mert nekem a jó szexhez kell valami.... egy érzés amit szerelemnek hívnak.

2009. aug. 5. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Eszembe nem jutna lefeküdni egy egoista f.aszkalappal, akinek trófeának kellek. Az egyéjszakás kapcsolat nekem másról szól. Felnőtt nő vagyok ,fel tudom mérni a tetteim súlyát. Az hogy a fiú elhíreszteli, meg hogy valaki komolyan vesz ezután, ez a fajta felfogás tizenéves korban meghatározó. A tizenévesek félelmetesen prűdek. Az egyéjszakás kapcsolatokhoz is fel kell nőni.

Ja és még egy- qurva teljesen mást jelent. Tessék elővenni az értelmező kéziszótárt kedves első válaszoló.

2009. aug. 5. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Én nem bennék bele egyéjszakás kalandba, nem azért, mert félek, hogy elhíreszteli a srác és ezek után mindenki ujjal mutogat rám... Hanem számomra a testi kapcsolathoz nem elég annyi, hogy testileg vonzódom hozzá, egyszerűen nem lennék rá képes. Lelkileg is kötődnöm kell hozzá, és nem minimum barátság, mert még az is kevés... Nem tudom leírni, hogy konkrátan mire gondolok, de szex közben van egy kellemes érzésem, amit valahogy lelkileg érzek, egy kellemes melegség féle, ami nem az aktus miatt van, hanem az érzelem miatt. Egy egyszeri alkalomnál ez tuti nem lenne meg, de nekem ez szükséges, ettől kezdve azt hiszem, nem is tudnám élvezni az együttlétet....
2009. aug. 5. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
Én nem tudnék lefeküdni olyan pasival akit nem szeretek ,nem tudnák teljesen felóldódni,de van akinek ez bejön egészségére!!!én nem itélem el.
2009. aug. 6. 08:59
 9/9 anonim ***** válasza:
30%
soha nem volt, és nem is lesz egyéjszakás kalandom. nincs igényem az ilyen lealacsonyító, visszataszító kielégülésre. 24/L
2009. aug. 6. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!