Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez természetesnek számít? Más is van így? Tesz mas is így, mint én a párjával sex alatt?
Figyelt kérdés
Sex közben ha a párom rajtam van és úgy csináljuk, szoktam simogatni a hátát és megyek lefele, és meg meg fogom a fenekét, simogatom.
Tudom, hogy inkább a fiúk a lányok fenekét simogatják de nekem ez így jön és jó. Csak arra lennék kíváncsi hogy valaki más is van így vagy csak az én hóbortom és mit szóltok ti hozza?
2009. aug. 5. 20:39
1/8 anonim 

válasza:

szerintem ez normális:) én is csinálom ezt de a seggét nem fogom meg :D csak szeretem fogni a hátát és simogatni meg ha nem szeretkezünk akkor is imádom cirógatni a barátom hátát , eddig nem volt panasz rá :P kérni is szokták ne haggyam abba , szerintem a párodnak is jól esik.
2/8 anonim 

válasza:

Persze,hogy megfogom!Sőt!Markolászom is közben és ha nagyobb intenzitással szeretném akkor megfogom a hátsóját és erőteljesebb mozgásra "ösztökélem" a párom!:D:D Nagyon szeretem a hátsóját fogdosni formás és kemény.
6/8 anonim 

válasza:

Nálunk is így van ..és amúgy eddig a pillanatig fel se tűnt hogy ezt csinálom de bele gonoltam és tényleg ..de ez olyan természetes vagy nem tudom :)
7/8 anonim 

válasza:

Úgyanígy van nálunk is.Meg még csapkodni is szokta a párom a fenekem.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Én sem gondoltam természetellenesnek de azért gondoltam megkérdem, hogy van-e aki annak gondolja. Már látom ugyanazon a véleményen vagytok, mint én :) Ez remek :)
Köszönöm :)
További jó popómarkolászást mindenkinek :D
2009. aug. 7. 01:20
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!