Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én egy 18 éves srác vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy 18 éves srác vagyok a barátnőm 15 múlt aki mellesleg őrült jól néz ki és az normális dolog nála hogy szinte mindennél jobban szereti csinálni az orális dolgokat? Még akkor is ha nem mindig viszonzom neki.

Figyelt kérdés

Olyan szinten hogy van mikor csak attól orgazmusa van ha pl közben simogatja magát.Lehet azért is van mindez mert nagy a méretem minden téren?

Várom a válaszokat...

2009. aug. 5. 18:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Normális, de ezzel az egésszel nem véletlen csak dicsekedni akarsz..?:P
2009. aug. 5. 18:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül csak ő nekem az első és érdekel hogy miért van ez igy:)
2009. aug. 5. 18:33
 3/18 anonim ***** válasza:
59%

Mert imádja a faszt.

Jókis ribanc lesz belőle pár év múlva.

2009. aug. 5. 18:43
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
ha a barátnőd elmegy attól hogy simogatja magát miközben neked csinálja, az nem neked köszönhető!Akkor is elmegy ha éppen nem vagy vele!!!!!és az hogy neked nagy istenem, nem vagy vele egyedül!Én sem dicsekszem azzal hogy nekem mekkorát szánt az ég!
2009. aug. 5. 18:48
 5/18 anonim ***** válasza:
68%
biztos csak veled csinálja...?
2009. aug. 5. 18:49
 6/18 A kérdező kommentje:
Biztos csak velem...
2009. aug. 5. 18:52
 7/18 anonim ***** válasza:
65%
U dejo kis krva lessz 8D
2009. aug. 5. 18:55
 8/18 anonim ***** válasza:
33%

"Kedves" válaszok tömkelege.

Mondjuk dicsekedned tényleg felesleges, mert az a legvalószínűtlenebb, hogy a méret miatt van.

Hogy miért van, azt neked kéne érezned, én imádom a páromat, minden szempontból, így kényeztetni is és könnyen el is megyek közben, de természetesen ez csak vele van így, más pasival fúújjj...

Persze lehet, hogy az előttem szólóknak van igaza, és "mindenkivel" így lenne neki, de nekem valahogy nem ez ugrott be először...

Szóval neked kell érezned, hogy azért van mert szeret téged és/vagy a testedet, vagy azért mert egy rbanc...

Mindenesetre örülj neki, és persze azért viszonozd!

2009. aug. 5. 20:17
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Én is szeretem szájjal kényeztetni a páromat, izgat, ha magamhoz nyúlnék, valószínűleg orgazmusom is lenne. Semmi köze a méretedhez, egyszerűen csak vannak nők, akiknek ez bejön, és vannak olyanok, akiknek nem.
2009. aug. 5. 21:45
 10/18 anonim ***** válasza:
26%

szió,

miért lenne belőle ribanc?

ne hagyd, hogy szídják a te barátnődet?

hogy képzelik, hogy beszólnak rá így látatlanban?

Képzeljétek, nekem nem a barátom méretétől volt ilyen, hanem azért mert irtózatosan szerettem, és nagyon jó volt neki örömet okozni. Remélem a te barátnőddel is ez van. és én amúgy sokáig nem akartam az orális szexet. és szerintem sokan tényleg akkor akarják csak, ha nagyon szeretnek egy fiút.

tanácsképpen mondom, hogy viszonozd neki, mert biztosan nagyon értékelné;)

azért monhatják amúgy a barátnődre, mert még elég fiatalka. bárhogyan is van, nem ismeri őt senki, szóval kussoljanak be szépen!

2009. aug. 6. 07:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!