Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kétségbe vagyok esve....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kétségbe vagyok esve. Ha tudsz segíts!?

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves vagyok, van az iskolában (osztályban) egy lány aki nagyon tetszik nekem. Illetve a barátnői azt mondják én is tetszem neki. Csak egy bajom van. Még teljesen éretlen arcom van. Tehát nem vagyok teljesen férfia. Arcszőrzetem nem nő, és a péniszem is állva csak 8 cm. És ez nagyon zavaró. Mert tudom, hogy ennyi évesen már lehetne szexelni ha nagyon kívánnánk egymást, de ez annyira égő lenne. A péniszemnél a szeméremdombon már nő a szőr, de nem annyira intenzíven, hónaljamon egyáltalán nem. Ez betegség? Esetleg mikropénisszel születtem?
2009. aug. 5. 17:09
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
az éretlen arcod miatt ne aggódj,ha azt mondták a bnői, hogy tetszel neki,akkor így tetszel neki. Hát még korai a szexen gondolkozni,hogyha nem is jártok még, majd ha összejöttök,utána gondolkozz ezen. Amugymeg csináld úgy hogy takaró alatt,és akkor nem is látja, stb.. :D max érzi,hogy kicsi.. de ha szűz,akkor nem lesz viszonyítási alapja
2009. aug. 5. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

hát ha emiatt hagyna el, akkor felejtős a dolog és gáz a csaj. a szőrt ha kevésled, akkor borotváld sűrűn,beerősödik, de férfiaknál csak kicsinyítőleg hat a sok szőr a férfiasságra,úgyh nemgáz:D

arcszőrzet meg nemgáz ha nem nő még, sőt, nem számottevő,legalább nem szúrod meg, nameg van akinek jól is áll hogy nincs olyan karakteres férfias arca.és sokan ezt szeretik. hameg bejössz neki, az a lényeg

2009. aug. 5. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
tudod a lányok hajlamosabbak a hibáiddal együtt elfogadni,és beleszeretni.utána már nem fogja érdekelni a mikropéniszed.
2009. aug. 5. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Szia. Az arcoddal ne foglalkozz!!:-) Így tetszel neki!!

A szőrzetednek nézd a jó oldalát: Nem kell leszedned!!:-)

Vannak olyan pózok, ahol a kicsi pénisz az előnyös, kül. fáj a lánynak!!

Szerintem ne izgulj, remélhetőleg a péniszed még nőhet.

Sok sikert!

L/16

2009. aug. 5. 17:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek elég bátorítóak a szavaitok. Főleg örülök az egykorú LÁNY társam ilyen nemű véleményére, tényleg köszönöm. Azért még várom a válaszokat!
2009. aug. 5. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Örülj h nem vagy szőrös még!

Sok lány éppen a "babaarcú" fiúkat kedveli. És különben meg 16 évesen még fiatal vagy, van olyan ismim aki 23 éves, és még alig van szakálla. A többi helyen még nem néztem :D

Szóval a pénisz....szerintem az is fog még nőni. Ne aggódj ezen szerintem :)

2009. aug. 5. 17:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Arra figyelj, hogy most ne kezdj el dohányozni, mert az könnyen blokkolja a növekedésedet MINDEN téren.

Nyugi, nemsokára beéred a társaidat, és ha tényleg tetszel neki, a péniszed mérete fogja a legkevésbé izgatni.

17/l

2009. aug. 5. 17:55
 8/10 anonim válasza:
54%

Hát a péniszed életed során nem fog nőni, azt örökölted faterod génállományából. Ami azt illeti a 8 cm elég kicsi...:(

De ne szomorodj el, a lényeg, hogy neked jó legyen, vele ne törődj....:)

Egyáltalán nem gáz, hogy nem szőrösödsz. Ha szőrös leszel, akkor rá fogsz jönni, hogy borotválkoznod kell, a csajok meg elvárják, hogy az intim régiót is borotváld, ne csak az arcodat. Ha pedig az intim régiót leborotválod, akkor már a hónaljad se hagyd ki. Nem szégyen az, ha egy férfi ad magára.

2009. aug. 5. 18:22
 9/10 anonim válasza:
100%

Helló.

15 éves srác vagyok, én is így voltam ezzel 1 hónapja 10 cm-is volt aztán nemtudom lehet későnérő vagyok , elkezdett nőni minden hol szörzet meg a péniszem is megnőtt bőven, szóval amire arra a státuszra jutnál a lánnyal h szexeljetek addigra meg is nőhet:)

2009. aug. 5. 23:21
 10/10 anonim ***** válasza:

szió,

én képzeld, egy 20 éves lány vagyok. Évek óta együtt vagyok a barátooma és halvány fogalmam sincs a méreteiről. az én méretemiet is azért tudom, mert kénytelen vagyok magamnak ruhát venni. És a barátomé is csak akkor érdekelt, amikor meg akartam ajándékozni valami ruhadarabbal.

amúgy nem úgy ismerkedtünk meg, hogy bocs, neked mekkora van?

ha ezt a lkányt ez érdekli, akkor szerinted érdemes vele szóbva állni?

hát nagyon nem.

A szőr majd jön. Mindenki máshogyan fejlődik, ebben az égvilágon semmi ciki sincsen.

amúgy meg, ha követed a mai őrült divatot, a csajok egyre inkább a szőrtelen pasikat kedveleki, és igen, azon a területen is. szóval akár le is szedhetted volna....

ne aggódj ezen! üdv

2009. aug. 6. 07:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!