Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet felhúzott fitymával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet felhúzott fitymával maszturbálni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Hogy lehetne, ha egyszer az a lényege, hogy fel-le húzogatod?
2009. aug. 5. 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fitymát húzogatod fel és le, hanem a pénisz "törzsén" mozgatod a kezed.
2009. aug. 5. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát lehet. (ez lemaradt :P )
2009. aug. 5. 16:47
 4/10 anonim ***** válasza:
vhogy biztos :D egy metéltet kérdezz meg:D
2009. aug. 5. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet csak iszonyat sok síkosító kell hozzá. kicsit kellemetlen lehet és/vagy túl intenzív de egész kellemes tud lenni. bartánőm szokta csinálni kínzásból xD
2009. aug. 5. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Most lehet velem van a gond, de én csak így szoktam maszturbálni... :S Most akkor mivan?
2009. aug. 5. 18:02
 7/10 anonim válasza:

Szia!

Lehet, hogy az a gond, hogy ha erekciód van, akkor nem teljesen húzódik le róla a bőr?

Ha igen, lehetséges, hogy van egy kisebb orvosi problémád. Hogy ezt eldöntsd, itt egy cikk a relatív fitymaszűkületről és néhány hasonló tünetről:

[link]

Emellett szerintem kérdezz meg egy orvost, hogy kiderítsd, van-e egyáltalán probléma és hogy mi az! Lehet, hogy fontos lenne ennek utána járni!

Szia!

2009. aug. 13. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze,én jobban szeretem úgy,ha kinn van a feje,úgyis a nyakát kell elcsípni,azt kell bizsergetni.A fityó csak arra való,hogy az jobban siklatja a dolgot.
2010. szept. 19. 17:03
 9/10 anyád vagyok XD válasza:
én szoktam úgy csinálni síkosítót nem használok hozzá tök jó úy csinálni akkorákat élvezek mint állat :)
2010. okt. 13. 19:36
 10/10 Sl4ve válasza:
Igazából, kit érdekel? O.o Neked ez mér jó?
2010. okt. 30. 17:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!