Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tudnál feltenni olyan kérdést Lux Elvirának, amire nem tud választ adni?
Figyelt kérdés
Mi lenne az?2009. aug. 5. 15:22
2/7 anonim 

válasza:

első: a kérdésed hozta meg a választ....
mindig vannak ott olyan reklámok, és most az volt odaírva, hogy: dr lux elvira, szexuálpszihológus :D
3/7 A kérdező kommentje:
Biztos belehalnátok, ha megpróbálnátok válaszolni!
ha nem tudsz valamit, google
2009. aug. 5. 16:39
4/7 anonim 

válasza:

nah akkor te is google-ell beszélj, ne lux elvirával :D
5/7 A kérdező kommentje:
rendben hagyjuk xD EZT A CSATÁT megnyertétek. most már nem fog normális válasz születni az amúgy nem normális kérdésemre. Bánja a phassom =D
2009. aug. 5. 17:47
6/7 anonim 

válasza:

Lux Elvira egy nagyon rokonszenves ember, de szakmailag egy sarlatán. Sok-sok ével ezelőtt tízezreket kiszedett a zsebemből, de nem tudtam rájönni, hova vezetnek majd a beszélgetések és milyen terápiával akar gyógyítani. Lehet, hogy ha megengedhettem volna magamnak egy Lux Elvírát, még várok egy kicsit, de a felesleges kiadások és az eredménytelenség miatt otthagytam.
7/7 anonim 

válasza:

Lux Elvira soha, semmilyen kérdésre nem tudott hasznos választ adni!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!