Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak használtatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak használtatok már felcsatolható műpéniszt? Milyen volt? Meséljetek róla

Figyelt kérdés

25 éves pasi vagyok, és most olyan vágyak gyötörnek, hogy a partneremmel ugy szexeljünk, hogy én felveszek egy felcsatolhatót, és azzal szexelek. Persze utánna a sajátommal folytatnám.

Valahogy ez izgatna most fel. Meséljetek, hogy nektek milyen volt?

Nők tik használtatok már?

2009. aug. 5. 14:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%
A nők használtak e már??? mit felcsatolható műpéniszt?! szerintem nem. xD az érdekes lenne nemgondolod?!
2009. aug. 5. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

nők használhattak, akik leszbikusok, azok talán hazsnálhatnak

de egy amit nem értek, a nők azért "csatolják fel" mert nincs nekik, de egy ffi miért venne fel?? neki van sajátja is, hazsnálja azt, vagy ha szolnak érte h tul kicsi nagyon kicsi és használjon mű-t, másra nemtok gondolni miért vetemedne egy ffi műanyag ahsználatára mikro ottvan enki a sajátja...

2009. aug. 5. 15:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Én azért szeretnék használni, mert izgatónak tartom, hogy a sajátomra felhuzok egyet, és azzal szexelek, és közben nézem, hogy a nő élvezi, és amikor már nagyon felizgulok, akkor a sajátommal folytatnám...
2009. aug. 5. 15:29
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
szerintem ez alapból a nőknek van feltalálva, leszbikusoknak, mivel a pasiknak van saját szerszámuk.
2009. aug. 5. 15:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudod ez nem úgynéz ki, hogy a sajátodra húzod, mert nem üreges. Szóval a farkad igencsak útban lenne.
2009. aug. 9. 19:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
igen az a gond, hogy ezek nem üregesek...szerintem inkább egy szimpla vibrátorral probálkozatok
2009. aug. 26. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Hát ez elég nagy marhaság. Ha egy férfinak ilyenre van szüksége, akkor az rég rossz. Miért nem használja a sajátját?
2009. aug. 26. 16:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Vannak üregesek is
2009. aug. 26. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:
kérdezőnek: ha ki akarod próbálni, hát hajrá. itt úgyse tudod meg milyen volt, mert eddig ha 5 embernek eszébe jutott ilyet kipróbálni Mo-on, akkor sokat mondok.
2009. aug. 26. 18:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább egy vibrátort vagy dildót dugj a barátnődbe, az kényelmesebb lenne neked is, a felcsatolhatót meg hagyd meg a lányoknak! :D Nekünk bejött.
2009. aug. 26. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!