Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csináltátok már gyertyával?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt?2009. aug. 5. 14:47
1/12 anonim 

válasza:

persze,én egész fáklyákat dugok fel,persze égve,hamár így is ennyire ég,akkor nem árthat meg
2/12 anonim 

válasza:

és te csőkukoricával? kaktusszal? fogkefével? körkefével? :D
3/12 anonim 

válasza:

baseballütővel, fakanállal, hajvasalóval :P
ááá, nem!
Ez kissé bugyuta kérdés...de nem csináltam gyertyával.
4/12 anonim 

válasza:

Első válaszoló: nagy vagy :) :) Régen röhögtem ilyen jót, köszi!! :D Kérdező, te se vagy semmi :D
6/12 anonim 

válasza:

én is csináltam. egész jó. ;)
de a kaktusz...az...ahh...semmihez sem hasonlitható!
7/12 anonim válasza:
Hát persze aranyom! De nem akárhogyan ááám..megvárom míg teljesen megolvad a viasz és azt HIRTELEN jóóó forrón beleöntöm a hüvelyembe. Na annál az érzésnél NINCS JOBB! És aki tagadja az hülye! Ez megfelelő válasz? =)
8/12 anonim 

válasza:

A legelső és legutolsó válasza nagyon jó volt xD
Ennél már csak az lett volna durvább ha a borotvára vagy a hajvágó készülékre kérdezel rá. Ekkora hülyeséget xD
9/12 anonim válasza:
hát nem tom de am gyújtsd meg és akk legalább belefolyik a viasz vagy törd bele xĐ az jó lehet
de am csak egy degenerált tesz fel ilyen kérdést
10/12 anonim 

válasza:

hát..én még nem...:D:Dnem ish tom, h mit hagyok kixDxD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!