Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor élvezés és mikor nem?
Figyelt kérdés
Miért van az, ha a barátöm csikloját izgatom, van hogy csak simán elfolyik, és csak kevésbé jo érzés. van olyan hogy sikolt mert olyan jo és mégsem folyik el,és van olyan h elöbb folyik és utána jön a sikoltos rész:)de csak ugy simán folyik el és nem spriccel, és maga a 'kifolyás' érzése semmi különösebb érzést nem vált ki.Azért aggódik h lehetséges h az pisi?:Sde én ugy tudtam h nem lehetséges élvezni is és pisilni egyszerre..2009. aug. 5. 13:39
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem te nagyon fiatal vagy még és a barátnőd is
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem várjatok egy-két évet még, aztán jöhet majd a sikoltós rész.
3/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom..:S18-17 évesek vagyunk.
De valami olyan választ várnék ami mondd valami ujjat.
De az is lehet h nem irtam jol le akérdést..ill a helyzetet..:S akkor bocsi...
2009. aug. 5. 14:21
4/4 anonim válasza:
Hát haver, te tudsz valamit azzal a lánnyal, mert ha sikolt meg minden, akkor valószínűleg nem rossz érzés neki. Sőőőőőt.....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!