Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lenne? Szüzen elélvezni csókolózástól?

17 évesen fél év járok a barátnőmmel, vele csókolóztam először is, de nem élveztem el, mondhatni csak felállt..
Szerintem elég kamu

persze hogy van!!!!!!!!!
a legtöbb fiú így élvez el először hogy a kutya nem nyúl a farkukhoz! csak álmukban szexelnek vagy gondolnak valakire!
mondjuk én se élveztem még el smárolás közben csak felállt...de én nem tartom kizártnak hogy elélvezzen valaki csak a smárolástól

Csókolázástól nekem is csak felállt keményre (és utána szörnyű pocsék is volt a görcs a hasamaljában), de őszintén amikor először voltam lánnyal én bizony lőttem akkorát elsőre a levegőbe mikor már nekivetkőztünk és épp eksön lett volna, hogy átspriccelt a szoba túloldaláig. Utána folytatuk és ment is a dolog rendesen, bár mire a lánynak is jó lett én már 4x kész voltam.
Szóval lehet ilyen, ha valaki nagyon kezdő és iszonyúan fel van húzva.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!