Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz lenne? Szüzen elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lenne? Szüzen elélvezni csókolózástól?

Figyelt kérdés
Most olvastam itt és nem birom felfogni. Állítólag szüzen a srác mindig elélvezett csókolózás közben.. én is csókolóztam szüzen, de csak állt a bré... meg h van olyan aki még hozzá se ér a csajhoz csak látja csupaszon és puff...Na mert szerintem ezt tévesen kapcsolják össze azzal h szűz a srác... szerintem ez vmi komoly probléma, nem pedig annak az oka h szűz
2009. aug. 5. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg van ilyen. Azzal előfordulhat, aki nagyon kiéhezett.
2009. aug. 5. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Vannak ilyenek, de a szüzességgel csak azért lehet összekötni, mert még nem volt csajjal, nem tudja milyen az és már a látvány/csókolózás is ennyire beindítja.
2009. aug. 5. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:

17 évesen fél év járok a barátnőmmel, vele csókolóztam először is, de nem élveztem el, mondhatni csak felállt..

Szerintem elég kamu

2009. aug. 5. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

persze hogy van!!!!!!!!!

a legtöbb fiú így élvez el először hogy a kutya nem nyúl a farkukhoz! csak álmukban szexelnek vagy gondolnak valakire!

mondjuk én se élveztem még el smárolás közben csak felállt...de én nem tartom kizártnak hogy elélvezzen valaki csak a smárolástól

2009. aug. 5. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Csókolázástól nekem is csak felállt keményre (és utána szörnyű pocsék is volt a görcs a hasamaljában), de őszintén amikor először voltam lánnyal én bizony lőttem akkorát elsőre a levegőbe mikor már nekivetkőztünk és épp eksön lett volna, hogy átspriccelt a szoba túloldaláig. Utána folytatuk és ment is a dolog rendesen, bár mire a lánynak is jó lett én már 4x kész voltam.

Szóval lehet ilyen, ha valaki nagyon kezdő és iszonyúan fel van húzva.

2009. aug. 5. 16:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!