Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már hypospadiasis-es fiúval? És ha igen, milyen volt? (A betegség röviden alul)
2009. aug. 5. 10:31
1/6 anonim 

válasza:

Nem még nem. Gonolom ez ritaka betegésnek számít.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát viszonylag igen, de 200-300 emberből 1 azaz annyira nagyon nem ritka...
2009. aug. 5. 14:33
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem vagy annyira észrevehetetlen, hogy a lányok nem is tudják hogy épp egy ilyen fiúval voltak, vagy annyira súlyos, hogy az ilyen fiú nem fekszik le senkivel.
4/6 anonim 

válasza:

Szia! Én fiú vagyok, de ha megengeded válaszolok, bár nehéz, mert nem mondtad, hogy milyen típusú ill. mértékű. A skála a szinte észrevehetetlentől odáig terjed, h a rövid húgycső miatt annyira meggörbül, hogy képtelen bármire is. Egy kis érdekesség a végére (nem neked szól :) )
"Mendemonda szerint Hasfelemtsző Jack-nek hypospadiasisa és görbült penise volt (Chorda), emiatt nem tudott normális nemi kapcsolatot létesíteni a nőkkel és innen eredt gyűlölete a prostituáltak irányába."
forrás: www.gyermeksebesz.hu
5/6 A kérdező kommentje:
11 cm "maradt" műtét után, kisebb görbülettel.
2009. aug. 20. 16:51
6/6 anonim 

válasza:

Én is fiú vagyok, de úgy érzem, ha rendben van a kapcsolat és a hypospadiasis súlyossága, valamint a görbület nem zárja ki a közösülést akkor ez igazából nem érdekli a lányokat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!