Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsit szerencsétlennek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit szerencsétlennek tartom magam, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Az a bajom h gyors vagyok az ágyban átlagban ilyen 4-5 perc vagy kevesebb...

és hiába tudom kielégíteni ez alatt a kis idő alatt is engem zavar, megbeszéltem vele és mondta h őt nem zavarja nagyon szeret és mért zavarná ha igy is ki tudom elégíteni?!

Csak ugy sexelnék vele egy olyat h uhh, szal értitek:D

Szerintetek mulik azon h épp előtte ettem vagy h mit eszek vagy valami amivel késleltethetném, jól jönnének a tanácsok?!

2009. aug. 5. 10:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Jha meg azt is mondta h ő még örül is neki mert legalább ha neki nincs is olyan nagyon kedve akkor elintéz egy gyors sekélyes menettel, meg van amikor egyszerre megyünk el és azt mondja h neki ez tiszta felemelő, meg ha ő előbb elmegy akkor már nem kell sok és én is és legalább nekem szenved még ilyen 20 perceket mivel ő már végzet, remélem érthető...
2009. aug. 5. 10:04
 2/5 A kérdező kommentje:
*Nem kell szenvednie...
2009. aug. 5. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Szexelj zsinórban többet! Másodikra tovább bírod.

Van olyan gumi, ami érzéstelenít. Nagyon durva, 1x próbáltam. Lifestyles Endurance, ezt próbáld ki. Elvileg a Durex Performance is ilyen, de azt nem próbáltam.

2009. aug. 5. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Igyál meg egy kevés alkoholt, az késlelteti a dolgokat. Vagy az első elélvezésed után folytassátok tovább és a másodikra már tovább kell várni.
2009. aug. 5. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
A fű is jó ilyen célokra.... ;-)
2009. aug. 5. 11:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!