Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 8 éve vagyunk együtt a páromma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 éve vagyunk együtt a párommal egy ideje nem kívánom a szexet. Pedig nagyon szeressük egymást. Mit tegyek, talán szedjek valamit? Csak komoly válaszokat kérek.

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 07:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos én is így vagyok,csak mi 3éve hogy eggyütt vagyunk.Mi is nagyon szeretjük egmást.

Bocs ha nem a kérdésedre válaszoltam.

2009. aug. 5. 08:01
 2/5 anonim ***** válasza:

hát amíg nem jön jó ötlet addig olvasd el ezeket:

mind2 a "nem kívánom szexet téma":

[link]

[link]

2009. aug. 5. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:

meg ez is:

[link]

2009. aug. 5. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:

"Kedvesem! Sok oka lehet annak hogy nem kívánja a szexet.A depresszió is rontja a vágyat.Jó lenne tudni,hogy volt-e valaha jó szexuális élménye,esetleg orgazmusa.A félelem mindenképpen rontja a helyzetet,hiszen a jó szexhez pont a felszabadultság kell.Igaza van,ezt nem oldja meg önmagában a gyógyszer,maximum csökkenti a tüneteket.Mindenképpen pszichoterápiát javasolnék."

esetleg itt is megnézheted(a fenti is onnan van): [link]

2009. aug. 5. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
fuu, annyira idegesít ez a szeressük...ne susogjunk kérem szépen! Szeretjük!
2009. aug. 5. 23:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!