Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért "gáz" az ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért "gáz" az ha egy férfi szeretkezés közben nem veszi le a zokniját a lábáról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 01:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Miért? Gáz? Engem aztán nem zavar, ha nem veszi le. Lehet, nem volt ideje, vagy fázik a lába. Az a lényeg, hogy az alsóját vegye le. :)
2009. aug. 5. 01:35
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem gáz, csak nekem kicsit rontja az összképet. Inkább vegyék le :P juj :D
2009. aug. 5. 01:39
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Csak az összképet rontja, egyébként engem annyira nem zavart soha
2009. aug. 5. 01:46
 4/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom igazából..de lehet, hogy páran úgy gondolják, hogy nem tiszteled meg még ennyivel sem..és gyorsan túl akarsz lenni a dolgon..

meg amúgy tényleg rontja az összképet.. persze, ha büdi a lábad, ha leveszed akkor az mégrosszabb:DDD

2009. aug. 5. 01:55
 5/15 anonim ***** válasza:
50%

rém egyszerű, fázik a lábam

emiatt szépen alma/barack a lesz a zacsimból, amivel aztán már nem sok mindent lehet kezdeni

2009. aug. 5. 01:59
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha van idő alaposan hozzákészülni a szexhez, akkor persze vedd le azt a zoknit, jobban néz ki. Ha hideg van jöhet a takaró. De, ha mindezekre nincs idő, hát Istenem, fenn marad. Kit érdekel?
2009. aug. 5. 02:06
 7/15 anonim ***** válasza:
17%
ront az oszkepen...meg ojan benan esik ki sztem. meg ha budos is az ember laba akkor is vegye le! ha a parod szeret akor ugyse zavarja :-)
2009. aug. 5. 02:16
 8/15 anonim ***** válasza:
olyan hatást vált ki h gyere gyorsan ,és kész
2009. aug. 5. 07:54
 9/15 anonim válasza:
Szerintem ha nem veszi le a zokniját,akkor az azt jelenti,hogy nem akarja megadni a módját.Persze vannak helyzetek amikor egy izgalmas együttlét alkalmával nem jut idő levenni.De azért ha lehetőség van rá vegye le,ezzel a lány is érzi,hogy fontos neki az,ami történik és nem csak azt akarja,hogy végre meglegyen a dolog....
2009. aug. 5. 10:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Ugyan azért gáz,amiért az is,h a lányon van zokni.... na hogy nézne már ki a egy lány,hha a zokni rajta maradna??? szval a pasik is vegyék le
2009. aug. 5. 10:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!