Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csikló ingerlése közben ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csikló ingerlése közben ez Tényleg pisi!?

Figyelt kérdés

Tudom, sokan azt fogják rá mondani hogy nem pisi de tényleg az..

Mielött maszturbálok, elmegyek vécére, s csak utána kezdek neki.. de mikor elkezdem, utána kb 20-30 mpvel jön a pisi..

S csak törülközövel alattam tudok maszturbálni rendesen..

Miután kiürült a hugyholyagom, utána rendesen megy minden, el is tudok menni. De közben 2x-3x " pisilnem kell".

Sztem többet iszok napközben, mint az átlag, lehet h ezért van mindig tele hugyholyagom?

Pedig nem a hugycsövemet izgtom, ez tuti!

Olyan rossz, emiatt pasiat se engedem h izgassa a csiklomat, kinyalni meg naná, hogy nem engedem, mert kicsit rossz lenne, ha a szájába menne :(

Más nem volt még igy? lehet h vmi betegséG?! :(

2009. aug. 4. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
csináld sürüben ,elöbb -utobb a szervezeted beáll hozzá és elmulik,szerintem nem betegség csak nagyon élvezed
2009. aug. 4. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
probálj meg kevesebbet inni
2009. aug. 4. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem betegség.Mivel a csiklódat izgatod így beinditja azt mindha pisilned kell.Pedig ez csak reakció amit csinálsz.Olyan élvezet ami ezt ingerli.Nálam is így van ha a párom a nyelvét használja.Annyira jó érzés,hogy előhozza.De ha ügyes vagy akkor visszatudod tartani és sokkal nagyobb lesz az élvezés.Próbáld meg!
2009. aug. 4. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Pontozzatok le, de én ezzel kb úgy lennék, hogy tökre boldog és büszke lennék, ha annyira fel tudnám izgatni a barátnőmet, hogy annyira elfeledkezik magáról, hogy akár még be is pisilne mikor kielégítettem.
2009. aug. 5. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Édes istenem! Nézzetek már meg néhány szexel foglalkozó weboldalt!!! Írd be a gugliba, hogy squirt sex. Az igaz hogy a húgycsőből jön, de nem vizelet. És azért van mert annyira élvezed.

Én nagyon büszke lennék rá, hogy ennyire tudom élvezni a szexet. (ha nő lennék)

Férfiként meg azt mondom, hogy nagyon büszke lennék ha összehozna a sors egy ilyen nővel. :)

2009. okt. 20. 19:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!