Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikló ingerlése közben ez Tényleg pisi!?
Tudom, sokan azt fogják rá mondani hogy nem pisi de tényleg az..
Mielött maszturbálok, elmegyek vécére, s csak utána kezdek neki.. de mikor elkezdem, utána kb 20-30 mpvel jön a pisi..
S csak törülközövel alattam tudok maszturbálni rendesen..
Miután kiürült a hugyholyagom, utána rendesen megy minden, el is tudok menni. De közben 2x-3x " pisilnem kell".
Sztem többet iszok napközben, mint az átlag, lehet h ezért van mindig tele hugyholyagom?
Pedig nem a hugycsövemet izgtom, ez tuti!
Olyan rossz, emiatt pasiat se engedem h izgassa a csiklomat, kinyalni meg naná, hogy nem engedem, mert kicsit rossz lenne, ha a szájába menne :(
Más nem volt még igy? lehet h vmi betegséG?! :(

Édes istenem! Nézzetek már meg néhány szexel foglalkozó weboldalt!!! Írd be a gugliba, hogy squirt sex. Az igaz hogy a húgycsőből jön, de nem vizelet. És azért van mert annyira élvezed.
Én nagyon büszke lennék rá, hogy ennyire tudom élvezni a szexet. (ha nő lennék)
Férfiként meg azt mondom, hogy nagyon büszke lennék ha összehozna a sors egy ilyen nővel. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!