Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Csúnya, ha egy nő nemi szerve jobban kidudorodik elöl a bugyin?

cameltoe:D
mérnem mondtad neki, hogy neked meg nem látszik ott semmi, ez még mindig jobb.:D
ne foglalkozz vele. úgysem vagy annyit fürdőruhában.

Hát aki ilyet mond, az magát szégyeníti meg. Én nem azt kezdem el nézni, hogy "ne tényleg akkora neki?" hanem azt jegyzem meg, hogy mekkora egy tahó a beszóló illető (durvaság esetén meg szólok nek).
Bár lehet én is beszólnék: "Szia! Lenne kedved meginni egy üdítőt ?". Én is tudok ilyen rohadt szemét lenni. :D
Sárky

Szerintem egyáltalán nem csúnya, sőt!
Egy szép, domború szeméremdomb láttán megindul a véráramom :P
A nőn a domború dolgok a legjobbak (meg a hatalmas barlang :D)

ne is foglalkozz velük. szerinted a szeméremDOMB az mégis miért domb? mert kidomborodik...úgy jó, hogy van
20/L

Szerintem az a legszebb, amikor olyan, mint amit leírtál, hogy neked van! Én nagyon szexinek találom. A srác is lehet, hogy csak azért szólt be, mert tetszett neki, és egy olyan lazacsávó volt, hogy ez nála az ismerkedős duma...
(Egyébként melyik strandra szoktál járni? ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!