Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Csúnya, ha egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Csúnya, ha egy nő nemi szerve jobban kidudorodik elöl a bugyin?

Figyelt kérdés
Elnézést ha hülyén hangzik.De megfigyeltem,hogy szinte minden lánynak bugyiban elöl lapos a szeméremdombja.Nekem jobban kidudorodik,és fürdőruhában is nagyon feltűnő.A strandon kaptam egy beszólást,hogy mekkora pinája van.:S
2009. aug. 4. 21:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

cameltoe:D

mérnem mondtad neki, hogy neked meg nem látszik ott semmi, ez még mindig jobb.:D

ne foglalkozz vele. úgysem vagy annyit fürdőruhában.

2009. aug. 4. 22:04
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Hát aki ilyet mond, az magát szégyeníti meg. Én nem azt kezdem el nézni, hogy "ne tényleg akkora neki?" hanem azt jegyzem meg, hogy mekkora egy tahó a beszóló illető (durvaság esetén meg szólok nek).

Bár lehet én is beszólnék: "Szia! Lenne kedved meginni egy üdítőt ?". Én is tudok ilyen rohadt szemét lenni. :D

Sárky

2009. aug. 4. 22:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Googlen megnéztem a cameltoe-t.Azért nem ilyen gusztustalan,hogy bevág a bugyi stb.Csak púposabb a szeméremdomb ennyi.
2009. aug. 4. 22:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Tehát,vékony vagyok,nincs semmi bajom,csak kicsit púposabb az a domb, de nem hájas.Még is hülyén érzem magam az eset óta.
2009. aug. 4. 22:09
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Ne is töröggy velük sz@rd le őket. Tudom,hogy nehéz de emiatt ne tedd tönkre magad ne engedd.ez meg ,hogy"mekkora pinája van" 1 nem rájuk tartozik 2 lehet életükben nem volt közük igaziból 1 puncihoz 3 lehet tutták hogy elérhetetlen vagy a számukra ezért szóltak be
2009. aug. 4. 22:28
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
figyelj... aki bezsól azt nézd le nagyon magasról... szerintem nagyon szexi az olyan :) én oda vagyok érte :)
2009. aug. 4. 22:41
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem egyáltalán nem csúnya, sőt!

Egy szép, domború szeméremdomb láttán megindul a véráramom :P

A nőn a domború dolgok a legjobbak (meg a hatalmas barlang :D)

2009. aug. 4. 22:44
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem.De ha ennyire zavar akkor strandra vegyél egy strand gatyát.Egy csomó helyen lehet kapni 19/L
2009. aug. 4. 22:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

ne is foglalkozz velük. szerinted a szeméremDOMB az mégis miért domb? mert kidomborodik...úgy jó, hogy van

20/L

2009. aug. 5. 01:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a legszebb, amikor olyan, mint amit leírtál, hogy neked van! Én nagyon szexinek találom. A srác is lehet, hogy csak azért szólt be, mert tetszett neki, és egy olyan lazacsávó volt, hogy ez nála az ismerkedős duma...

(Egyébként melyik strandra szoktál járni? ;)

2009. aug. 5. 10:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!