Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan alvós cucc, amit szívesen elnézegettek egy lányon? Vagy mind1, h miben alszik mellettetek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 21:36
1/12 anonim 

válasza:

nekem van egy nagy pólóm amiből mindig kilátszik az egyik vállam, mert széles a kivágása és lecsúszik, csak ez van rajtam egy bugyival. a barátom imádja:)
2/12 anonim 

válasza:

Igen egy csipkés selyembugyi nagyon szexi tud lenni!
3/12 anonim 

válasza:

nekem malackás óriáspólóm van. a barátomnak bejön :)
4/12 anonim 

válasza:

Úgy látszik az óriáspóló mindenkinél bejön - nálam is.
Hozzá kis csipkés...... ahhh!
5/12 anonim 

válasza:

Egy szál semmi. Nekem nagyon bejön!
6/12 anonim 

válasza:

Óriáspóló+franciabugyi, nem fontos a csipke :D
7/12 anonim 

válasza:

nálunk is
barátom jó nagy pólója franciabugyival :D
9/12 anonim 

válasza:

Teljesen pucéran.
Mondjuk így sokszor nem tudta teljesen kipihenni magát a Kedves.
10/12 anonim 

válasza:

Sportos kis top, francia típusú bugyival - szigorúan csipke nélkül.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!