Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titkos szeretői kapcsolatról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkos szeretői kapcsolatról vélemények? Milyen volt? Megbántátok?

Figyelt kérdés

24 éves pasi vagyok, és egy titkos szeretői kapcsolat kapujában vagyok, ráadásul 10 évvel idősebb hölggyel. Éppen ezért szeretnénk titkolni a kapcsolatunkat, a korkülönbség miatt, meg azért mert csak a szex és beszélgetés miatt szoktunk összejönni.

Nekem nincs egyébként barátnőm, és neki sincs állandó kapcsolata.

Voltatok már ilyen helyzetben? Ha igen, akkor meséljetek róla egy kicsit. Benézek ide majd többször, és akár beszélgetés is kialakulhat.

Ha nem volt valakinek ilyen kapcs., attól vélemény írhat.

2009. aug. 4. 21:13
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem bántam meg! Együtt élünk és gyermekünk is született. Ilyen boldog még sosem voltam, mint Vele!
2009. aug. 4. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
én lány vagyok és igen megbántam. de köztudott hogy a lányok ha lefekszenek egy pasival akkor ahhoz valószínűleg kötődni is fognak érzelmileg, a férfiakat ez a veszély szerintem nem fenyegeti annyira. én a nő helyében nem mennék bele, még csak 34 éves és te öregnek tartod? bolond vagy. aztán majd talál valakit aki felvállalja, te pedig addigra beleszeretsz és hoppon maradsz. hidd el hogy biztosan érez irántad valamit, még ha mást is mond, mi nők így működünk. mások érzéseivel pedig nem szép dolog játszani. neki is lehetne több esze ennyi idősen, ő mit vár az élettől? a te szempontodból logikus hogy belevágsz mert kényelmes, de azért gondolj az esetleges következményekre. ez már egy elég elvont gondolat, de például ha terhes lesz, szerintem nem fogja elvetetni 34 évesen(ha még nincs gyereke), aztán majd jól a nyakadba varrja. meg még számos egyéb dolog van, szerintem gondold meg, elég felnőtt vagy már ahhoz hogy felnőttként gondolkodj.
2009. aug. 4. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 éves nő vagyok, és múlt évben volt egy titkos kapcsolatom. Mindketten függetlenek voltunk, de mivel ő nem akart kötöttséget, így titkolni akartam, mert azért szerettem volna egy komoly kapcsolatot, de addig is remekül éreztem magam a nálam 17 évvel idősebb férfivel. Sikerült beleszeretnem, és mivel meg akartam kötni, így ő lelépett. Most ismét 5 hónapja együtt vagyunk, és ő szerelmes, vállaljuk a kapcsolatunkat, de én vagyok most a lazább, mert nem akarom vele leélni az életem, bár szeretem és minden nagyon jó (szinte) vele. Viszont amennyire jó most az, ami egy éve még titkos kapcsolat volt, hát.., ebből akár lehet életreszóló is, de én feladtam azt, hogy tervezzek ilyen téren bárkivel is.
2009. aug. 4. 21:24
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi hozzászólásokat, nagyon bölcs gondolatokat írtok.

Viszont itt a mi esetünkben mindketten csak szex kapcsolat miatt vagyunk együtt, beszéltünk is erről, és egyikünk sem a másikkal akarja leééni az életét. Szextárkereső oldalon ismerkedtünk, akkor midkettőnknek hiányzott a szex, és jó is együtt, és csak ezért vagyunk együtt.

Vigyázunk, hogy ne legyen gyerek, óvszert használok.

Egy kicsit inkább attól félek, hogy valamilyen betegséget kapok el a csajtól, igaz, még csak kétszer voltunk együtt. Azt azért ismerjük el, hogy nem barátnő kapcsolatról van szó, azaz nem jártunk fél évig a szex előtt, tehát annyira nem ismerem még.

2009. aug. 4. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én megbántam azt a kapcsolatot, még magamat is szégyenlem magam előtt. A párom tudja, elmeséltem neki. Jobb, hogy előtte nem kell titkolóznóm.

De ha félreérthetően írtam: Az a megbánt kapcsolat 6 éve volt, a mostani párommal utána jöttünk össze, tehát nem megcsalás történt.

2009. aug. 5. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 9 éve élek titkos kapcsoltban,bár az én szerelmemnek van felesége.Ha szeretné,nem lenne velem ennyi ideje,és én sem szerettem soha senkit így mint őt!Egyáltalán nem bántam meg,szerintem egy kapcsolthoz két ember kell.Elvégre csak egyszer élünk,úgy szép az élet ha zajlik.
2009. aug. 5. 12:44
 7/9 A kérdező kommentje:

12:44:

Mesélnél kicsit arról, hogy milyen a kapcsolatotok? mikor, hogyan találkoztok? hogyan kerülitek ki, hogy ismerősök ne vegyenek észre benneteket?

azért kérdezem, mert mint emlitettem én az elején vagyok, egy ilyen kapcsolatnak. Elvégre ez itt anonim megy, nem tudja meg senki, ha elmondod.

köszi

2009. aug. 5. 14:45
 8/9 anonim válasza:
100%

Őszintén szólva nem értem mi a baj :)

Mindketten csak szexet akartok, ezt meg is kapjátok. Néha találkoztok...pl kivesztek egy szobát vagy ilyesmi és jól érzitek magatokat. Szerintem az ilyennel nincs semmi baj.

2009. aug. 16. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy titkos kapcsolatom, szeretőm és egyszerűen imádtam hogy titokban történt mindent ritka izgalmas volt szinte az egész csak a szexre épült de akkor is fantasztikus volt és egyáltalán nem bántam meg.
2009. aug. 17. 00:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!