Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szégyenlik sokan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenlik sokan a maszturbációt, és valahol miért tabutéma?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
erről valahogy nem szokás beszélni én se beszéltem ilyenekről soha a barátaimmal vagy mással!
2009. aug. 4. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
mert az a "normális" ha mással szexelsz, mégha terhességet is válalják, meg a nemibetegséeket szóval nemtom...
2009. aug. 4. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez így eléggé általános. Ki előtt szégyellik sokan, és hol tabutéma? Szerintem normális, hogyha a családban a vacsora közben nem beszélgetnek erről. Persze az jó, ha felvilágosítják a serdülőt, és nem tömik a szülők olyan baromságokkal a fejét, hogy megvakul, ha maszturbál. A baráti társaságban sem kell szerintem erről külön beszélni, hogy ki milyen vibrátort használ, csiklóját milyen erősen ingerli. Néha ha előjön a téma a barátnőim körében, én megmondom, hogy szoktam csinálni, de nem részletezem. A barátomnak mondjuk meg is mutatom, hogy hogyan. De szerintem valamennyi szemérmesség igenis kell az emberben, és normális, hogy bizonyos helyzetekben ez tabutéma. Az lenne rossz, ha nem így lenne. Ez mindenkinek a magánügye, szerintem, ami nem tartozik mindenkire. Én nem szégyellem, hogy magamhoz szoktam nyúlni, de nem is dicsekedek vele. Egyébként honnan veszed, hogy sokan szégyenlik?
2009. aug. 4. 21:12
 4/4 anonim válasza:
Hát, mert a társadalomban nem beszélünk róla eleget. És én a haverokkal meg szoktam beszélni, sőt néha még oldalakat is cserélünk:D.
2009. aug. 14. 18:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!