Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi "szünet" kell az újabb orgazmushoz?
Figyelt kérdés
Csiklóorgazmusra gondoltam,pl. maszturbáláskor,ha már egyszer volt orgazmusotok,mennyi idő kell,amíg újra tudjátok csinálni? Én utána már nem birom,túl érzékeny,és nem annyira jó,de sosem vártam meg,h mikor lesz jó újra2009. aug. 4. 20:34
11/17 anonim 

válasza:

Csiklóorgazmusnál az elsőnél úgy 20 perc, második meg volt h rá 1 percre se:D úgy szint harmadik,persze az már nem volt akkora mint az első de jó volt.Hüvelyi orgazmusom viszont még nem volt:(
12/17 anonim 

válasza:

Csatlakozom az 5 percesekhez XD!
19
13/17 anonim 

válasza:

Van mikor elég 1-2 perc,de van mikor szükségem van 5percre is.
15/17 anonim válasza:
1-5 perc, de volt már példa fél percre is egyszer-kétszer :D
16/17 anonim 

válasza:

Mivel a nők nem úgy vannak kitalálva mint a férfiak(szerencsére)ezért sokszor egymás után eltudnak menni,Az már más dolog h valakinek nem esik jól rögtön, pl nekem se...:)
17/17 anonim válasza:
Nekem egymás után megy 3-4!Nem kell szünet
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!