Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szexpartne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szexpartner, szextárskereső oldalakról? Voltatok már ilyen oldalon?

Figyelt kérdés

24 éves pasi vagyok. Egy ideje már nem akar összejönni, hogy legyen barátnőm. Viszont a szex hiányzik. Regisztráltam egy ilyen szexpartner kereső oldalra. Erről kinek mi a véleménye?

Szeretnék idősebb 35-40 éves hölggyel is megismerkedni ilyen oldalon, szexkapcsolatba kerülni. Általában vannak ilyen korú hölgyek, akik szeretik a fiatalabb husikát :), mégsem sikerül felkelteni az érdeklődésüket.

35-40éves hölgyek: mivel lehet ilyen oldalon felkelteni az érdeklődésetek? kort, nemet légyszi irjatok

2009. aug. 4. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

"mivel lehet ilyen oldalon felkelteni az érdeklődésetek?"

"oda írják, hogy csak 20centinél hosszabak írjnak, csak annak válaszolok, aki mailben küld képet."

ez olyan mint a húspiac. de neked kell írni, mert úgy tudom hogy smsbe kerül, szóval azért nem írnak rád...

2009. aug. 4. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az udvariasság:megismerkednék tapasztalt, érett hölggyel hosszabbtávú komolyabb kapcsolat reményében, stb.
2009. aug. 4. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
A 30-on feluli holgyek mar valogatnak!Nekik mar nem mindegy kivel,-hogyan,-es mikor!Ez a legszebb kor(en mar csak tudom,33eves vagyok:)
2009. aug. 5. 02:54
 4/9 anonim ***** válasza:

"érett hölggyel hosszabbtávú komolyabb kapcsolat reményében, stb."

ez társ kereső oldalra igaz, ez szexpartner kereső.

igen elképzelhető, hogy vlki összeköti a 2öt, és szexpartner által próbál vlmi "jó" párt találni magának... de ez ritka...

2009. aug. 5. 07:23
 5/9 anonim ***** válasza:
eddig csupa átveréssel találkoztam.szűzk*k le akarnak venni,v homoszexuálisokk kerülnek elő véletlenül épp nem ér rá akivel megbeszélted stb
2009. aug. 14. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Voltam meg vagyok is.....

Szexpartnereket lehet találni ott...természetesen pénzért.

35-40-esek is bőven vannak.olyan ez mint a húspiac.

2009. aug. 14. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Én a szexneked.hu-n voltam régebben tag. Nekem összejött onnan két pasi. Mindkettővel kapcsolat is lett belőle. És a fórumon érdemes volt ismerkedni akkoriban, ott voltak középkorú csajok és nagyon jófejek is.

Meg levelet kell írni. Azt hiszem az ingyen van. Láynoknak legalábbis ingyen volt. Pasiknak talán limitált.

2009. aug. 14. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem, hogy mi a fenét akar egy 24 éves pasi egy kitágult 35 40-es-től. Sokkal jobb a szex egy fiatalabbal, mert bizony a fiatal csajok is eléggé tapasztaltak és sőt, nagyon beválalósak. Egy idősebb nőnek már nem az az igénye mint Neked. Neki elég kevesebbszer és a minőség sem fontos. Szerintem jobban jársz, ha fiatalabbal kezdesz és akkor talán tartós is lehet. Mert az idősebbekkel csak a gond van: gyerek, férj, esetleg volt férj aki nem akar lekopni.
2009. aug. 14. 23:22
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

23:22-nek az idősebbek sem egyformák, nagyon általánosságban gyártott előítéleteket hírdetsz.

Van aki karbantartja magát, és a hüvelytorna használatával rugalmas marad.Egy idősebb nő több orgazmusra képes már egymásután, ha megfelelő technikát alkalmaznak.Multiorgazmusnak nevezik egyébként.

2009. aug. 15. 08:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!