Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Miért nem megyek el?

Figyelt kérdés
A barátom többször próbált már orálisan kielégíteni mégsem mentem el.Nem tudom mi lehet a baj.Élvezem..meg jó,vele tuti nincsen baj ill. néha kicsit fáj/érzékeny 1,2-szer.Mondtam is neki illetve beszéltünk erről a dologról.Nem akarom megbántani,mindig odafigyel rám(jaj kifelejtetem még szűz vagyok)El is engedem magam..nem vagyok feszült.Kérlek segítsetek.Előre is kösze.17/L (kérlek a válasz után írjatok kort/nemet)
2009. aug. 4. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom van egy félelmed és ez miatt nem sikerül. Ha egyedül vagy maszturbálj és akkor kitapasztalod, hogy mi a jó neked. Az is lehet, hogy valamit nem jól csinál és nem élvezed.A fájdalmak erre is utalhatnak.
2009. aug. 4. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Én már hallottam arról is,h csikló izgatásától nem tud elmenni a lány,de hüvelyi orgazmussal igen.Vagyis csak azzal.Lehet nálad is ilyesmi lehet,de biztos vagyok benne,h mindenki képes mindenh elmenni,csak le kell tudni győzni a gátlásokat.A barátod is csak azt szeretné ha élveznéd,úgyh engedd el magad:)
2009. aug. 4. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Látom,h írod,h nem vagy feszült..sztem próbálkozzatok.Előző vtam
2009. aug. 4. 21:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat sokat segíttetek.Remélem sikerülni fog lehet az a baj hogy csak 1 hónapja járunk,de nagyon szeretem és ő is engem.Remélem előbb-utóbb összejön nekem is:)
2009. aug. 5. 07:21
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is így van,orálisan akar kielégíteni,de ha a testem többi részét közben hanyagolja nem tudok én sem elmenni..értelek..nagyon jó,de az orgazmus nincs meg. 19/L
2009. aug. 7. 17:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen így van ahogy mondod jó, de az orgazmus nincsen meg:(

Kül. arra is gondoltam hogy talán ilyen módom soha nem fog összejönni csak majd a szexnél..:(

2009. aug. 8. 11:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!