Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretkeznek a 13-14 évesek, Isten mencs, ha még a
fiatalabbak is, ha nincsenek tisztában a szexel, mint
olyannal?
Hogy miért? Mert azt hiszik ez menő. Majd néhány év múlva bánni fogják, hogy csak úgy eldobták maguktól az igazi seretkezés élményét. A szülők meg naívan azt hiszik, hogy ráérnek a felvilágosítással. Az iskola meg mégse erre való.
2008. máj. 18. 22:07
ert azt hiszik ettől "menők" lesznek. Volt itt már olyan kérdés is, hogy "hogyan tágítsam magam". Te jó ég én annál a kérdésnél a fejemhez kaptam. Úristen. Mert, hogy a pasimnak így nem lez nehéz dolga.. hát istenem, ez a pasik dolga nem de? hagyd rájuk ne foglalkozz velük majd rájönnek pár év múlva ha már 15 abortuszon lesznek túl. rájönnek, h hibát követtek el és hogy ráértek volna még ezzel.
2008. máj. 18. 22:07
3/17 A kérdező kommentje:
Huhh ez az utolsó hozzászólás nagyon meg döbbentett.
Elsősorban kíváncsiság hajtja őket, másrészt égőnek tartják, ha még nem voltak senkivel. Ha kevesebb szülő tekintené a szexet tabu témaként és leülnének a gyerekkel beszélgetni vagy ha a gyerek kérdez valamit nem térnének ki a válaszadás elől, akkor talán nem lenne ez. Én azt tanácsolom elsősorban a szülőknek, hogy próbáljanak kialakítani jó kapcsolatot a gyerekkel és az adott témában is nyújtsanak kellő felvilágosítást.
2008. máj. 18. 22:14
Egyértelműen a trendet követik, de itt is a multkor egyik kérdésre azt mondtam, 18 előtt nem ajánlanám a szexet, nekem támadt valaki, hogy milyen idióta maradi vagyok és én a 18 at nem is a korhatár miatt mondom, mellesleg csak vélemény. Tölem kezdhetik hamarabb is, de fogják már fel, hogy attól, hogy hozzájuk ér egy pasi, nem lehetnek terhesek. Aztán 17-18 évesen nem lesz hogyan feldobni a szexuális életet, mert már uncsi. Aki még normlisan gondolkodik, ugyis azt fogja a ygerekének tanitani, hogy a szexuális életet szerelemből kell élni, nem divatból.
2008. máj. 18. 22:20
Ja a múltkor a barátom látta, hogy a drogériában a kislány rázogatta az óvszeres dobozokat, és megkérdezte az anyukáját mi az. Erre anyuka: Nem tudom, menjünk innen.
2008. máj. 18. 22:32
7/17 A kérdező kommentje:
Hát... Pedig sztem egy kislánynak is meg lehet finoman mondani...
És éppen ez a legnagyobb probléma. Miért kezelik a szülők a szexet tabu témaként? Igenis megkell beszélni a gyerekkel, ha érdekli valami. Nem szabad a témát kerülni. Aztán meg csodálkozik a sok szülő, hogy a gyereke már 12 évesen szexel...
2008. máj. 18. 22:42
Szerintem túl kiváncsiak. Ennyi. Plusz még hozzá jön, mellesleg, h a pasik is ludasak ebben.. biztos nem egymással csinálják, és van rá elég sok olyan pasi, aki ebbe bele is megy. Ha én férfi lennék, tuti nem tudnék lefektetni egy "kislányt". Mert vhogy fontosabb lenne a tisztelet.. meg minden egyéb. Egyértelmű.
Szerintem amíg ezt megtehetik, és amíg nem is KÉPESEK látni a következményeket, valamint az egésznek az értelmét, feltételeit, stbi. addig ez így fog menni. Senki nem magyarázza el nekik előtte, hogy ez miért, mikor, hogy... Senki. A nevelésen is sok múlik. NAgyon sok. Szerintem.
2008. máj. 18. 22:56
Én ezt nem értem, amúgy. Utolsó hozzászoló vagyok.. de miért menő!? Mi azon a menő, hogy van egy olyan dolog, ami csak az övé, és csak egy van belőle, és értékes??? Pont ezért..
Nekem mindig azt mondogatta egy idős jóbarátom, hogy vigyázzak a kincsemre. Hisz a pasiknak is sokkal jobb érzés, ha ŐK LEHETNE AZOK, akik elveszik azt a valamint egy lánytól.. megkapják.
Nem értem, mi abba a menő, hogy egyszer majd véletlenül lesz egy normális kapcsolata 17 évesen, de már volt 20 pasival, bocsika, x betegség.. ilyen-olyan tapasztalat. És még mindig nem fog semmit tudni az igazi szeretkezésről, mert nem amiatt csinálta, ami miatt kell.
2008. máj. 18. 22:59