Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretem a páromat. Közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a páromat. Közben meg félek, mert mindketten hajtunk mint a hülye és alig van most már szex és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen. Hogy hozhatnám vissza?

Figyelt kérdés
: ( és ha van akkor se olyan nagyon jó, mint régen...Van orgazmusom, meg minden, csak valahogy nem olyan... : ( (másfél éve vagyunk együtt, együtt élünk... )
2008. máj. 18. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
EGy hétvégén kapcsoljátok ki a telefont és ne csináljatok mást csak egymással foglalkozzatok..ha lehet elmehettek valahová pl. egy hotel vagy ehhez hasonlók és találjatok újra egymásra, vagy egy helyre ami mindkettótöknek kedves.Szerintem ha jól sikerül és kellemesen szórakoztok ezalatt akkor minden jobb lesz..remélem segíthettem
2008. máj. 18. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nehezen. Mi már három éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de nem mindig volt jó. Sok-sok türelem kell, figyelni a másikra. Inkább beszélgessetek sokat, bármiről. Tartsatok szünetet a szexben, és csak bújjatok össze. Néha kell egy kis pihenő egy kapcsolatban.
2008. máj. 18. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
nálunk sokat segített az "éheztetés". Húzni addig, amígmár nem bírjátok tovább, és egymásnak estek. Persze ezt leginkább talán 1-2 hét zabi tenne jót mindkettőtöknek
2008. máj. 18. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsi nem zabi, szabi.
2008. máj. 18. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi lassan negy evesek vagyunk es igen amit elottem irt valaki, hogy kicsit ki kellene ehezni. Olykor mi is ezt szoktuk mert megyunk reggeltol estig es a hetvegenk is sokszor foglalt. Mi azonban tanulva az elet szornyu dolgaibol legalabb havonta egyszer hetvegen kikapcsoljuk a telefont es egyutt vagyunk. Ez nem kifejezetten csakis szexre ertendo - azzal nincs gond.

Nyaron pedig minden masodik hetvege az amikor nem vagyunk elerhetoek a parommal.

Lehet, ha tobb idot toltenetek egyutt a szex is jobb lenne nem olyan hajszolt mint az eletetek.

Lehet azert mukodik nekunk is, mert nem hagyjuk, hogy a hetkoznapi hajsza tonkrevagjon bennunket?

2008. máj. 19. 03:03
 6/7 anonim válasza:
100%

mi egy fél évig hetente egyszer találkoztunk és hát nem mindig akartuk mindketten, vagy túl fáradtak voltunk, és olyankor annyi is nagyon jóv olt h mellettem aludt...

vannak nehezebb időszakok, de ha mindketten tesztek érte, akkor megint olyan jó lehet. sztem beszéld meg vele, abból nem lehet baj, és legalább látja h fontos neked..

2008. máj. 19. 10:06
 7/7 anonim válasza:

ez elég baromság. ha alig csinálják, akkor miért kéne éheztetni? az maximum akkor hasznos, ha a túl gyakori szex miatt csökken az élvezet mértéke.

inkább érdemes sokat-sokat beszélgetni, akár erről, akár másról, illetve elgondolkodni, hogy mennyire fontos szempont a kapcsolatban a jó és gyakori szex, és hogy tényleg szereted-e a tényleg ideális partnert.

2008. máj. 21. 18:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!