Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek mikor berakja a párotok a farkát belétek?
Csak nem tudom, mire készüljek. Nem poénból kérdeztem. :(
16 L

arra készülj, hogy nagyon-nagyon jó érzés lesz:D
a szex az egyik legjobb dolog a világon, nincs miért aggódnod!
L/19

Szia!
Igazából rajtad is múlik, hogy hogyan fogod megélni az elsőt... (Mindenképpen szerintem mindenkinek fáj a legelső) --) bár ez attól is függ, hogy mennyire tud a másik izgalmi állapotba hozni téged... Szerintem csak történjen meg az első, ha komoly és mély érzelmek vannak kettőtök között. Mert ebben az esetben a fájdalomérzet is talán kisebbnek tűnik, és legközelebb majd "jobban és ügyesebben" fogtok mindent csinálni és meglátod minden egyre jobb és szebb lesz. Persze mindenki máshogyan éli meg ezt a dolgot, és én csak a saját véleményem mondom itt el neked. Viszont szerintem mindenképpen, ha már úgy döntesz, hogy odaadod magad valakinek, akkor legyen meg a kellő érzelem...
Üdv

elsö az fájt=( de mostmár....:D:D:D
eleinte szokott mikor berakja de utána nagyon joo

Nekem egyáltalán nem fájt elsőnek.
Amúgy ez kb olyan, mintha azt akarnád elmesélni, hogy milyen érzés az, amikor tüsszentesz ((: Tapasztalni kell.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!