Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ki szereti a szőrös puncit?
Szeretném felhívni a tisztelt lányok figyelmét, hogy nekem nagyon is bejön a szőrös puni. ífőleg a szőke :))
Lehet borotválni, de minek? Olvassátok lányok, és boldogan dugjátok a szánkba, ne szégyelljétek! Hmmmmm...

Nekem semmi bajom sincs a szőrös puncival! Igazából nekem tök mind1 mert nekem minden hogy tetszik! Mondjuk én még csak képeken és vidiken láttam puncikat mert még igaziból nem volt még hozzá szerencsém. Én még szűz vagyok csak azért! :D
18/F

én lány vok és nemistom... megesik h van egy kis ször,de az inkább borosta. és ha nincs idöm alaposan borotválni akkor is körbeigazitom mert az már tényleg gusztustalan mikor ojan mint egy pasinak h kikunkorodikmég a combomon is. egy csini csajon egy csini fürdöruci mellé eltom képzelni mien jól áll egy sünike...
és engem is zavar ha már túl hosszú.+orális szexnél nincs kedvem letolni a bugyim mert azon gondolkozom h miért is nem volt idöm megcsinálni meg h mi mien gusztustalan...
szóval körbeigazitva még ok, megesik, de a dzsungel nem az én stilusom. és ez a pasikra is igaz. egy kicsi még ok, de a 2cm es ször kiábrándit:S
:D
16/L
Kotán János nagyon szeretii!!:P:D
és Farkas Zoli ish aztmondta h szereti=) sőt ő még a szőrös bimbit ish szereti..:P állítólag[:
szal csajok nem gáz, ha burjánzik a szőr egyes testrészeteken ;) :D:D
a természetesség a legfontosabb!:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!