Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki élvezi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki élvezi egyáltalán az anális szexet?

Figyelt kérdés

olvasom, hogy valaki nem is próbálná ki. akik meg csinálják nem élvezik. nos?

kort írjatok

2009. aug. 4. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan nő.
2009. aug. 4. 13:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én kettőt is tudok. A egyik a párom. :P

(A másik egy volt munkatársnőm, vele nem én, csak mondta...) ;)

2009. aug. 4. 13:55
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Persze akinek van 1 kis mazoista hajlama az szereti a fájdalmat és élvezi hogy majd szétfeszül.
2009. aug. 4. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Én speciel élvezem,sőt akkora orgazmusom van tőle hogy ihaj, de persze nem csináljuk túl sűrűn, csak 'ünnepnapokon'. :)

L26

2009. aug. 4. 14:00
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
van!!! nem is egy!!! és ha megfelelő a hozzáállás (lazítás) és jól csinálja a pasi, akkor nagyon sokan tudják élvezni:)
2009. aug. 4. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki csak azt élvezi...
2009. aug. 4. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
én eleinte féltem tőle, végül nagyon fájt. de csináltuk már többször is, volt, hogy élveztem. de már megritkítottuk a dolgot...
2009. aug. 4. 14:29
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
A kettővel ezelőtti csajom nagyon szerette. Talán nem csak azért, mert nekem is jó volt. Normál misszionárius pózban nyomtam be neki, csak egy lukkal odébb. Mivel a csiklóját is izgatta ez a helyzet, igy is el tudott élvezni. Sőt ő is szerette az én kis lukamat. Gyakran nyalogatta, és ha szopott, gyakran bedugta a finom kis ujját a popólukamba.
2009. aug. 4. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

"aki mazochista és élvezi ha fáj"

Ez egy baromság, nekem soha nem fáj. Ne magadból indulj ki. Én amúgy élvezem, de havonta csak egyszer-kétszer, nehogy baj legyen belőle.

2009. aug. 4. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

Én ebben azt szeretem ahogy a párom élvezi.

Csodálatos dolog örömet szerezni neki mikor hallom, hogy azt mondja "Te jó Isten, rettenetesen jó vagy"

A párom kellően figyelmes is, tágít előtte meg ilyenek (kell is mert elég nagy :D )

Amúgy tényleg van aki nem szereti és le is fognak pontozni miatta...

2009. aug. 4. 17:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!