Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nekem kell a férjemre másznom minden alkalommal? Ő sosem kezdeményez, és mindig ilyen volt.

Veled van a baj. A férjed már nem kíván Téged. Váljatok el!
JAAA NEEEEM!
Csak már annyi ilyen választ olvastam itt, hogy kezdek belehülyülni. (Bocs.)
Végső soron mi azzal a baj, ha elcsábítod?
Azt nem értem, ha mindig ilyen volt, és ilyennek szeretted meg, akkor most meg elvárnád Tőle, hogy változzon meg, mert TE időközben ráuntál erre? Ha innen nézed, tényleg VELED van a "baj". Mert elvárod mástól, hogy változzon meg a kedvedért. Pedig másokat megváltoztatni nem tudsz. TE meg tudsz változni, ha nagyon akarsz. Ha nem akarsz, de eleged is van, akkor pedig tényleg ott van még a szétválás lehetősége.
Ha ez a lehetőség nem kedves Neked, akkor beszélgess többet a pároddal erről. Mondd el, ami bánt! Azt is, mit szeretnél. Ne számon kérve vagy igényt bejelentve, hanem úgy, hogy "az milyen jó lenne...", "nagyon élvezném, ha..." Aztán vagy szeret annyira, hogy megteszi, vagy nem. Megváltozni valószínűleg nem fog, az dumától nem megy, ahhoz több kell.
(40/F)

Izgasd fel. :)
Pl vesd le előtte a bugyidat, sztriptízelj neki. :)

ilyen probléma nálunk is volt, van....
próbáltam beszélni vele erről, de már több mint egy éve alig ér hozzám. már nem kezdeményez, max ha nagyon összeveszünk és elgondolkodik, hogy változtatnia kellene. de az egy fél évben egyszer fordul elő. egyébként én mindig bugyiban, vagy mesztelenül szaladgálok előtte, de semmi... most fogom bevetni a sztriptízt, próbáld ki te is. úgy hallottam az bevált eddig....
Nem akarok nagyot égni,(hiába a férjem már egy ideje)de azt vettem észre, hogy az ilyen próbálkozások nem jönnek be nála. Én is aludhatok bugyiba vagy anélkül,semmi.
Én elfogadom, ha valaki ilyen, de már vagyunk olyan rég együtt, hogy ő is feloldódhatna és leteperhetne :) mert abból érezném , hogy még tetszek neki. Már ezt többször megbeszéltük, de semmi változás.

Köszi, de soha nem válnék el tőle, mert szeretem és a gyermekem apja és ő is szeret, tudom, csak jó lenne többet együtt lenni, úgy, hogy ő jön oda hozzám...
Ezt leszámítva egyébként tökéletes a kapcsolatunk.

Szia!
Sajnos-nem sajnos, de tudomásul kell venni, hogy ilyen típusú férfiak is vannak.
Nem tudom, a férjed amúgy, szexuális életeteken "kívül" milyen személyiség. A csendes, visszahúzódó pasasok általában az ágyban sem változnak vaddisznóvá.
Az én Kedvesem is erre a kaptafára "készült". Eleinte zavart, hogy nem Ő kezdeményez, főleg, hogy bújtam a netet, olvastam a női lapokat, és mindenhol azt sulykolták a fejembe, hogy az nem is kapcsolat, ha a pasasom nem teper le minden éjjel.
Aztán végiggondoltam a szitut, és a fejemhez kaptam; miért is rágom magam mondvacsinált gondokon, mikor ezek nem is igazi gondok?! A kapcsolat tökéletes, és hol van az megírva, hogy csak a férfinak kell kezdeményezni?
Gondolj bele: sok férfi is kesereghetne azon, hogy mindig csak ők másznak rá az asszonyra.
Szerintem csak mi, nők vagyunk úgy bonyolítva, hogy akkor is gondot keressünk, ha annak híre sincs.
Azt tanácsolom, ne aggódj, hanem rendületlenül teperd az Urad :)))
Üdv!
Szia kedves utolsó válaszoló! Köszi a megnyugtató hozzászólásodat. Tényleg igazad van. Inkább legyen ilyen, így legalább azon sem kell aggódnom, hogy megcsalhat.
Sok boldogságot nektek is!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!