Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A meleg srácoknál hogy megy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg srácoknál hogy megy a szex?

Figyelt kérdés
CSak szerintem túlfűtöttek a melegek? és hogy megy nálunk? orál, anál...
2009. aug. 4. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Hogy érted, hogy túlfűtöttek? A heterók nem azok? Nyilván van köztük is, aki szexőrült, és olyan is, akinek nincsenek nagy igényei ilyen téren. A heteróknál szintúgy.

Amúgy ahogy látom, tudod te magadtól is, hogy megy náluk, hiszen írtad, hogy anál, orál. Igen, ezt csinálják.

2009. aug. 4. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Hát kutatások, pszichológiai elméletek szetrint jóval túlfűtöttebbek valóban mint a heterók, állítólag intenzívebb nemi életet élnek sokkal.

Nekem volt egy gimis meleg oszttrásam, jóban voltam vele, aztán sokszor poénkodtam is vele, és ő frankón nyíltan elmondta, oral az alap és azt mindenki csinálja, imádja, de az anált a közhiedelemmelellentétben korántsem mindenki, pl ő sem. .....

Hát én ennyit tudok.

Amúy amikor megkérdeztem nekem erre kb ezt mondta:

"te hülye hát ki tud ellenállni ennyi gyönyörű srácnak?" ...

És tudod min röhögtem a legjobban? Hogy volt neki kettő tök heterp sráca is aki csak azért ment el hozzá gyakran, hogy leszopassa magát, aztán húzott, és be is vallotta, hogy mert jobban szopnak a melegek:) Aztán meg futott a barátnőjéhez szal semmi nem volt köztük, csak amolyan rutinszerűen heti 1x tuti megjelent nála csalk egy leszopásra :DDD na ez kemény mi ?? pedig igaz ....

hihihiii

2009. aug. 4. 11:51
 3/9 A kérdező kommentje:
hát ez durva, mik vannak. Elsőnek: Amugy arra értem hogy túlfűtöttek, hogy vannak ezek a műsorok is ,mint pl.: a Room Raiders és ott mikor a meleg srácok vannak, akkor má egyből csók és mennem is szobára. nah szóval érted hogy értem ?:) olyan kis szexőrültek :D
2009. aug. 4. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Hát, orál az alap. De az anált sokan nem szeretik,vagy nem merik bavállalni. Én mindkettőt szeretem pl, de sok meleg barátom nem bírja, csak az orált.

A szexuális túlfűtöttségnek meg azért vannak okai. Tény, hogy láthatóan fontosabb nálunk a szex, de miért?

Az ember, amikor bármi okból negatív állapotba kerül, kívánja, és keresi a szexet. Mert közben nem figyel a negatív érzelmek okára, jól esik és boldoggá tesz a szex. Egy kis időre minden rendben látszik...

De mik ezek az okok, amitől negatívvá válhatunk? Félelem. Félünk, hogy a szüleink, a barátaink, és mindenki, akivel kapcsolatban vagyunk, hogyan reagálhat. És egy olyan országban, mint a miénk, sok jóra nem számíthatunk. Lehet, hogy sokan bemagyarázzuk magunknak, de legtöbbünknek pokol lenne az élete, ha kiderülne róla, hogy meleg. Az elnyomás érzete. Sulykolják belénk, hogy betegek, természetellenesek és bűnösök vagyunk, és sokan olyan rossz állapotba kerülnek, hogy ezt el is hiszik. Ellenállásba ütközünk mindenhol. Van, ahonnan kirúgnak, van, ahol fel sem vesznek. Van, aki nem bánik velünk emberként, és van, aki kerek perec kiirtana minket. Akiről tudják, hogy meleg, annak mindig vannak olyan "ismerősei", akik piszkálják, alázzák azért, ami. Lehet játszani a keménygyereket, de a lelket megviseli...

Ez csak egy nagyon kis része a tengernyi oknak.

2009. aug. 4. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
5%

segbekuki.

szopás

2009. aug. 4. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
szerintem nem feltétlenül túlfűtöttek, csak mivel pasik, azért könnyebben szétválasztják a szexet a szerelemtől:)
2009. aug. 4. 14:29
 7/9 anonim válasza:

Minden, amit leírtatok, egy nagy halom marhaság...

Egyáltalán nincs így. Fogalmatok sincs arról, hogyan él egy meleg.

Ezek csak egy kisebbségre igazak, a melegeken belül is.

2011. ápr. 9. 19:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Miért tudod ennyire az vagy?
2011. ápr. 10. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk melegeknél is az van, hogy mindenki mást szeret. Én orált és anált is szeretem mindkét oldalról, de igazán elmenni análnál tudok.

Szerintem is könnyebben kerülünk testi kapcsolatba. Ennek biztos vannak lelki problémából eredő okai, de talán nem csak az.

Én melegként is rendellenes dolognak tartom a homoszexualitást, igaz nem bűnnek. Nem tehetünk róla, nem is tudunk rajta változtatni, együtt tudunk vele élni, de ettől még nem lesz normális dolog és pláne nem lesz propagálni való. És én két fiú kapcsolatát sosem fogom házasságnak nevezni. Ugyanakkor elvárom mindenkitől, hogy ne ítéljen el minket olyan dologért, amiről nem tehetünk.

Az, hogy ki mit kezd a hajlamával, már egy más kérdés

2011. dec. 14. 19:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!