Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a nők, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a nők, ha a szájukba élvezünk?

Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy nem szeretik. Én szeretem- persze csak a páromét. De semmi bajom vele. Sőt, néha a rendes szeretkezést is így fejezem be neki :) Ha a barátnőd nem szereti, próbálj meg egészségesebben élni- akkor jobb ízű lesz a végeredmény.
2008. máj. 18. 17:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előző is én voltam, csak vmi még beugrott: azt azért ne várd, hogy egy egyéjszakás kaland során a lány engedni fogja, mert ehhez azért szerelem kell. Csak úgy egy szexpartnerét én sem nyelném le.
2008. máj. 18. 17:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz, amit az elöttem szóló mond. Amugy kóstold meg a sajátodat, aztán megértheted, mit nem szeret a barátnőd.
2008. máj. 18. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyél sok csokit vagy valami édeset,mert attól édes lesz!

Ne erőltesd a bnődön SOHA?mert magától soha a büdös életbe nem fogja akarni,mert negatív élménynek tartja akkor majd.Talán íz ízük miatt enm szeretnjük,valaki pl megaláztatásnak tartja ha pont a szájába megy....Amennyi nő annyi féle ok...

2008. máj. 18. 17:59
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Kóstold meg a sajátodét és megtudod!
2008. máj. 18. 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ez mekkora hülyeség. Azért mert épp a mostani barátnőd nem szereti, attól még szerintem nagyon sok nő szereti. Én csupán kipróbáltam, érdekelt az érzés. Azóta nem mondhatnám , h OOODAVAGYOK érte, de nem rossz. A barátom azt mondta, hogy neki nagyon jó volt, így emiatt nekem is nagyon jó :)

Soknak nem különbözik egyébként attól, mikor megkóstolom, elvégre akkor is ugyanolyan íze van.. max akkor lenne tényleg OLYan szexi, ha nem teljesen közelről élvezne bele. Vagy ahogy a filmekbe van, de azt már nem merném :) Ahhoz némi célzás is kell.

2008. máj. 18. 19:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem annyira szeretik az ízét. :) de én szeretem! csak nem mindig van kedvem hozzá. ennyiii.
2008. máj. 18. 19:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem. Persze csak az úgymond állandó partneremét, mert egy egyéjszakásnál..:S

Nem minden lány barátkozik meg vele, de sztem egyre elfogadottabb.

Egyszer egy fiúbarátom azt mondta: ha a lányok elvárják, h orálisan kielégítsük őket, akkor lehetőség szerint ők is nyeljék le.(mert majdnem u.a.) Hát van benne vmi...

2008. máj. 18. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Szia.Látom sokan írták hogy szeretik.Most én vagyok a kivétel.Én tudatosan nem szeretem.Mindig undorított maga az ondó,nekem olyan mint más testváladék.Eü-ben dolgozok így sok undi dolgot látok, biztos ezért van.Amúgy az orálszexel nincs bajom csak ne a számba menjen a férjem.
2008. máj. 18. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

undorítónak tartom és ennyi

én egyébként azt nem értem hogy a pasik mit szeretnek rajta

te a szádba vennéd? lenyelnéd?

2008. máj. 19. 20:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!