Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szeretkeznétek most valakivel? Esetleg durván vagy finom, vagy netán érzékien?
Figyelt kérdés
Ha gondoljátok akkor nyugodtan megirhatjátok a korotokat,és az msn messenger azonositotokat.2009. aug. 4. 02:28
1/12 anonim 

válasza:

Én szeretkeznék valakivel, egy adott személlyel, de sajnos Ő messze van, és még nem is az enyém igazán, pedig szeretném már nagyon megkapni. És természetesen egy nagyon finom, ugyanakkor érzéki szerelmeskedést szeretnék tőle.
19/L
3/12 anonim 

válasza:

Eppen egyedul vagyok itthon,es nagyon jolesne egy kis feszultsegoldo, elterelo "hadmuvelet"!!!Az erzekisegtol egeszen a durva fokozatig!
33/L
4/12 anonim 

válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 02:50
én is :) írsz? :)
5/12 anonim 

válasza:

Shane Dawsont megdugnám, de kegyetlenül.
6/12 anonim 

válasza:

én most a párommal keményen :D utána meg érzékien. 18
7/12 anonim 

válasza:

én is a párommal..megismételném a tegnap estét :)
18L
8/12 anonim 

válasza:

Igen. Most egy ilyen extra gyors 10 perces vadságban benne lennék :D
19/L
9/12 anonim 

válasza:

igen...jó is lenne, de nem lehetséges
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!