Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabban túl nyálasan csókolok ha én vagyok felül, mi történhetett?
Figyelt kérdés
Régen más lányokkal nem volt ilyen gond, legalábbis nem volt ennyire sok, most így nem merem hosszabban megcsókolni az új barátnőmet. Mióta vele vagyok azóta van ez, nem tudom van-e köze hozzá.
Lehet valamit csinálni nyáltermelés ellen?
F22
2009. aug. 4. 00:18
1/4 anonim 

válasza:

ne szorakozz palim:D nyál?? hát nyajjál legyen jo helye annak a nyálnak... am meg sztem nem fogja zavarni nem azzal lesz elfoglalva... am meg gravitáció? lehet h van vmi biologiai oka is de mivel 2es vagyok és lusta vagyok rákeresni.. XD mondom legyen hely... nézd a jo oldalát... 18/f
2/4 anonim 

válasza:

Amikor felül vagyok nekem is több lesz a nyálam. Szerintem a gravitáció miatt. Folyik. Ennyi:):) Szerintem XD
3/4 A kérdező kommentje:
elsőnek: jólvan ember ott még nem tart a lányka :D
2009. aug. 4. 10:59
4/4 anonim 

válasza:

jovan jovan majd fog... addig meg birja ki XD de azért kitartás :D jo lesz az :D:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!