Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azoknak akik még soha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak akik még soha nem volt orgazmusuk, a barátjuk nem keseredik el 1 idő után, h nem sikerül a barátnőjének? Ezt h oldjátok meg?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon soká keserednék el.De addig mindent megtennék hogy elélvezzen a párom.Nem nyugodnék bele hogy nem tud elélvezni az tuti.De egy év után már lehet hogy azt gondolnám hogy nem vagyok elég jó. 20/F
2009. aug. 3. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sem sikerült évekig, bele kellett tanulnom, de addig az összes barátom el volt keseredve, nagyon zavarta őket, nem érezték magukat elég jónak. De lehet ez így is volt, hiszen egy valakivel mégis sikerült... nem tudom...
2009. aug. 3. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
én is nehezen megyek el... evvan. de viszont a bnőmet 20 sec alatt feltudom juttatni a csúcsra... sztem mind2 félen mulik a dolog... 18/f
2009. aug. 4. 00:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!