Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tenni valamit, ha nem tetszik egy fiú illata?

Konkrétan mi nem teszik?Büdös vagy csak neked nemtetsző illatú akármit használ?
Azért nem mind1.Ha az utóbbi.Adj neki ajándékba olyat ami neked tetszik.

Üdv!
Finoman vedd rá,hogy mosakodjon meg :-)
De a hülyéskedést félretéve:
Mindenkinek egyedi illata van. Ez nagyban függ a a testben végbemenő folyamatoktól, hormonok, és betegséget is okozhatnak "rossz" testszagot. Továbbá bizonyos fűszerek, ételek is okozhatják.
Idézem kérdésed másik részét:
"Nekem elég sokat számít, hogy
vonzó-e egy fiú illata, mit gondoltok, megváltozhat ez idővel?"
Szerintem igen. És ha hobban megismered még jobban fogsz vonzódni hozzá...
De a jövő majd megmutatja! Sok szerencsét hozzá!...

Elhagyni.
A test illata meghatározza a vonzódást, ha az övé nem jön be akkor ez nem szerelem.

Így van, ahogy az utolsó is mondta. mindenkinek van egy sajátos illata, ami párválasztáskor befolyásol minket. ez vagy bejön, vagy nem. ha nem, akkor nincs mit tenni, odébb kell állni, mert soha nem fogod emiatt az illat miatt igazán kívánni az illetőt. ugyanígy működik az állatoknál is, tehát ez tisztálkodástól, parfümtől abszolút független. nekem is volt ilyen pasim, aranyos volt, helyes és ápolt, de attól a sajátásgos illatától a rosszullét kerülgetett, egyszerűen nem bírtam. olyan szaga volt, mint egy csecsemőnek. ki is raktam elég hamar.
23 L

21:27-esre értettem az utolsót.
(21:43)

21.27-es vagyok.
Akinek nem vonzó számunkra az illata, azzal hosszasan nem tudunk együtt lenni.
Minden szerelmes ember szereti a párja illatát, aki meg nem, az nem szerelmes.
Ezért mondtam, hogy elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!