Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Inkább tapasztalt vagy tapaszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább tapasztalt vagy tapasztalatlannal legyen az első, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok! :)
2009. aug. 3. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Ha fiú vagy akkor jobb a tapasztalatlan, de ha lány akkor fordítva. Nekem az első egy 19éves lánnyal volt és elég tapasztalattal:)

16F

2009. aug. 3. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne ez alapján dönts. Azzal tedd meg az elsőt akit szeretsz. Ha a tapasztalatlant szereted akkor ne dobd el azért, mert ügyetlen. Két tapasztalatlan is összetud hozni valamit sőt jobb mint ha az egyik fél tapasztalt. Na meg egy tapasztalt sem mindig olyan hű, de ügyes...
2009. aug. 3. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

20:30-as vok

17/L

2009. aug. 3. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ha fiu vagy és van egy tapasztalatlan barátnöd, akkor télleg ne dobd csak azért mert nem zsonglörködik:D

uhh hidd el bele kell jönni... ha meg lány vagy, akkor egy tapasztalt fiú könnyebb eset, de ne legyen az a felvágós... itt értem azt h uu ennyi meg annyi csajt "baszott" már végig... mert fennáll a veszélye h csak egy szüz trófea leszel. :(

és elsösorban az legyen az elsö akit szeretsz. én kb mindenkit hülyének néztem aki ezt mondta, de mégis jobb lett nekem igy:D

16L

2009. aug. 3. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Gondold végig hogy ha egy tapasztalatlan pasival/nővel fekszel le akkor nem igazán fogja tudni hogy mit csináljon veled de egy tapasztalt férfi/nő tudja hogy hogy nyúljon hozzád meg hogy mit csináljon...

30alatt ne probálkozz ha tapasztaltal csinálod szerintem.

L(kort nem írok mert akkor csak belekötnek a válaszomba)

2009. aug. 3. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 vagyok és lány

Nekem az első nagyon tapasztalt volt (elmondása szerint), mégsem volt vele olyan jó, mert nem figyelt rám eléggé. Azt hitte, hogy az előttem lévő nők száma már szexistent csinált belőle.

De volt már kapcsoltom szűz sráccal is. Kicsit bénácska volt, de nagyon lelkes és igazán figyelmes. Abszolút nem a tapasztalaton múlik, hanem hogy a másiknak mennyire fontos az, hogy élvezd. Mert ha törődik veled, és számít neki hogy élvezd, akkor az már fél siker.

2009. aug. 3. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem fiunak tapasztalatlannal, mert akkor nem megy el a kedve akkor se ha rosz vagy..

lánynak tapasztalt... mert csak xD

2009. aug. 3. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyetértenék, hogy azzal akit szeretsz, annak ellenére, hogy tapasztalt-e

Mert ha tapasztalt, lehet hogy arra gondolnál, hogy jól csinálod-e, vagy az előző jobban csinálta-e

17/F

2009. aug. 5. 12:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a tapasztalatlan egyenlő azzal, hogy szűz, akkor nem, nem és nem. Soha!

17L

2009. aug. 5. 19:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!