Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Attól még mert egy pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alessa kérdése:

Attól még mert egy pasinak izomsorvadása van élhet normális sexuális életet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek izomsorvadása van és tolószékben van és nagyon szerelmes belém, és énis szivesen összejönnék vele, de félek, hogy nem tudunk majd lefeküdni, és egy idő után a sex hiánya miatt vagy megcsalnám vagy otthagynám. Le lehet feküdni egy ilyen fiúval?
2009. aug. 3. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Ez nagyon különböző lehet és a kilátások is különbözőek. KÉrdezd meg tőle.
2009. aug. 3. 19:57
 2/9 A kérdező kommentje:
de nem merem mert akkor csak azt hinné, hogy erre meek, és tök szarul esne neki ha ilyenekt kérdezgetnék tőle
2009. aug. 3. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Csekély a valószínűsége.
2009. aug. 3. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

[link]

szexi?

2009. aug. 3. 20:12
 5/9 A kérdező kommentje:
neki nem ilyen durva az izomsorvadása. csak gyengék az izmai, és ezér nem tud járni, és nehezen tud fogni.
2009. aug. 3. 20:18
 6/9 Naga_Chevalier ***** válasza:

Szerintem egyszerűen csak próbáld meg úgy csinálni ahogy egy átlagosemberrel csinálnád. Egy romantikus vacsi után egy kis közeledés megy egys-más. Szal nem toom mi ezzel a probléma?

Figyeld a reakcióit meg szal amit kell. És ha működik akkor nincsen miről beszélni. Ha meg nem akkor egy nagyon nehéz döntést kell hoznod.

Képes vagy-e arra hogy az életed vele éld le vagy nem?

2009. aug. 3. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez elég morbid :S Sztem a jó barátság bőven elég , de hogy még intim kapcsolat is legyen ... :S Hát egészségedre ...
2009. aug. 4. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:12

Undorító vagy. ÉS te is kedves utolsó.

Amúgy ahogy leírtad, szerintem ugyanúgy tudnál vele, mint egy rendes emberrel.

2009. aug. 5. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem alig várja hogy rá térj:)
2009. aug. 7. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!