Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért áll fel mindig a fiúknak/férfiaknak reggelre? Talán álmodnak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 19:35
1/8 anonim 

válasza:

Nem. Fiziológia, több a nedvesség, nagyobb vérbőség, a szivacsos testek telítődnek a péniszben. Természetes dolog.
2/8 anonim 

válasza:

Reggeli merevedésnek hívják, és teljesen természetes...,
Csak nem a párodnak is állni szokott?
Zavar? Sebaj, itt a megoldás... Nyisszantsd le neki, akkor soha többé nem lesz merevedése, vagy mikor elaludt, a tövénél nagyon szorosan köss csomót a végére kötéllel...:D
(Bocs, hülye kérdés - hülye válasz)
-ReapeR-23/F
3/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülye kérdés :), csak egyszerűen kíváncsi vagyok. Nem zavar, csak kérdeztem. :) Érdekel a férfiak biológiája. :D De tényleg!
2009. aug. 3. 20:07
4/8 A kérdező kommentje:
És akkor ti férfiak tulajdonképpen minden reggel izgalomban vagytok, és "tettre készek" vagytok?
2009. aug. 3. 20:10
5/8 anonim válasza:
Azért merevedik reggelenként, mivel ekkorra telítődik a húgyhólyag és ez ingerli a hímvessző tövénél lévő érző idegeket. Általában kis idő után lelankad, hacsak nincs egy rendes csajszi a közelében aki nem engedi hogy ez történjen..
6/8 anonim 

válasza:

Első válaszoló vagyok. Igen. Én legalábbis minden reggel tettre kész vagyok, és "rendes csajszi" is van a közelben, hála az égnek. ;o)
7/8 A kérdező kommentje:
Oh, értem. Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 4. 19:23
8/8 anonim válasza:
Nekem is legtöbbször feláll de csak akkor ha nem otthon ébredek,ha másik ágyban alszok.Komolyan mikor elutazunk ,vagy hotelbe ébredek mindig feláll max 15 percig:S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!