Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Spriccelés vagy bugyogás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spriccelés vagy bugyogás?

Figyelt kérdés

Ha nem a partnerben élvez el a férfi, akkor kinek melyik tetszik jobban:

1., erőteljesen kilövell a sperma a péniszből (olykor jó messzire is, össze-vissza fröcsköl, viszont ilyenkor inkább sok helyre jut egy-egy lövés)

2., sűrűn kibugyog belőle (közvetlen közelre, és akkor így egy helyre jut az összes cucc, esetleg lefolyik végig a szerszámon)

Ha lehet, ne csak egy szóval válaszoljatok, hanem esetleg indokoljátok is. Fiúk véleménye is jöhet.

2009. aug. 3. 17:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó aranyos volt:)

Nem, nem lehet választani, csak arról szól a kérdés, hogy ki melyiket szereti jobban. Persze mindegy is, mert a lényeg, hogy elélvezzen, hogy jó legyen neki. Hogy hogyan, az már mindegy is:D

2009. aug. 7. 13:42
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Ha lehet, akkor egyik sem.. :D Nekem egyik sem jön be igazán, de a szerelmemnek bármit. ;) 19/L
2009. aug. 8. 00:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Van mozgástér.

Ha élvezéskor marokra fogja makkot, és picit (tényleg kicsit) megszoritja messzebre megy mint egyébként. :) És van a "normál" élvezés, ami vagy bugyog, vagy spriccel.

És ami az, amikor már elindult a reflex, de a pasi hirtelen elengedni, és totál abbahagy minden izgatást. Van egy pont, amikor már élvez, de még nem túl erősen, kvázi csak nyitva a zsilip.

Ekkor a spriccelős pasinak is inkább bugyog, és erősen csorog, az első "löket" ugrik, de az is kicsit. (próbáljátok ki srácok :) ) Szóval némileg választható.

Ez a módszer egyébként kevésbé élvezetes mint az alapállapotú spricc.

2014. máj. 20. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
én tudom befolyásolni hogy spriceljen vagy ki folyon 23f
2014. máj. 20. 13:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem csak folyni szokott
2017. szept. 2. 16:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Bugyugok.

Pedig spriccelni szeretnék.

2017. szept. 3. 00:33
 17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszoló, hány évesek vagytok?
2017. szept. 3. 10:24
 18/19 anonim ***** válasza:
18 vagyok 15-os
2017. szept. 6. 22:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Azt hittem, a korral jár az intenzitás változása. 18 évesen én akár még ellőttem a párnám fejem mögött lévő szélére is.
2017. szept. 7. 19:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!